hayırlı olsun yusuf.allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Printable View
hayırlı olsun yusuf.allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Yusuf Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
çağlar aynen dediğin araç . kubilay sade anlatmıs olayı ... adam arabann başında 6 saat beklemiş ablaya byağa anlatmıs alayım v.s. diye kadın cidden havaya girmiş yolda hergün 2 kere durduruyorlar ben bunu satmam diye :D bu vtec diyormus :D
kubilayı o aksam görmeliydiniz :D adam hayata küsmüştü yeni yeni toplum içine girmeye başladı :D :hehe:
maşallah çiçek gibi...
allah kaza bela vermesin
Yusuf maşallah kardeşim. Bi kan akıt göze gelmesin :)
Yusuf kardeş hayırlı olsun..
bu arada bende 3 tane orjinal sedan vti biliyorum
1. yeşil 90 bin km'de nişantaşında, sadece hafta sonları nadiren çıkarıyor.
2. levent eski sanayide lacivert 180 bin km'de, iplik işi yapan bi amca kullanıyo boyası falan yanmış ama tamamen orjinal belki hiç vtec bile açmamıştır..
3.beşiktaşta beyaz TC 4123 plakalı orta yaşlı bi hanımefendi kibar kibar kullanıyor.. her gördüğümde soruyorum artık merhabalaşmaya başladık.. :D
güle güle kullan.
uerbas öyle bişey varsa cidden sözü bizeydi :D arayacakdı nasıl yapar öyle bişeyi...
bir tanede ağazagakı ford servisinde var zır srok leylek spec gri renk.
behsettiğim araç tc beyaz sedan inş o araç değildir :D kadın evinin iç tasarımına karşılık o aracı verdi diye biliyorum ama o araç mı emin olamadım ben aramıştım hatta kadının adına başka bi adam çıktı evi yapan o söyledi benden de uçuk bi rakam istedi vazgeçtim.
maşşallah süphanallah.kazasız belasız binmeler.hayırlı olsn inş :)
Hayırlı uğurlu olsun , herkes söylemiş zaten sakın ellemeyin diye..benimde bişey söylememe gerek yok.
arkadaşlar kartaldamı bilmiyorum fakat genelde kartalda karşılaştım
GV yada GH plakalı net hatırlamıyorum füme sedan vtec var geçenlerde gördüm paçalıklara kadar duruyor içindede amca ve karısı + arka koltukda 2-3 kokona gidiyorlardı öyle kıskandımki ulan dedim vur şuna arkadan hasarlı olsun :p :):):)
allah kaza bela vermesı adas masallahı var
saolun Allah razı olsun vardır kesin 3-5 tanede dede'den vtı :)
Yusuf hayirli olsun, kazasız belasız kardeşim