maşallah kardeşim nazar degmesin.
eywllh kardesım..
walla ınandık dustuk yollara gene..mustafayla bu 2cı yolculugumuzdu vtec ıcın daha oncede ıstanbul magceramız war yakın arkılerımız bılırler..nyse bu yolculuktada aklımdan eskı anılarım gecıordu ısın gercegı..ankaraya ındık saolsun mertcan abı pazarını bıze feda ettı we sabahın 8 ınde usenmedı geldı aldı bızı..saolsun walla o olmasa hıc bısı yapamazdık aslında..
kahwaltı falan yaptık derken konustuk aracın eskı sahıbı murat abımızle onun ewının o taraflarda bı yerde bulusma kararı aldık..aracın karsıdan gelısını gordum we ıcımden hadı cnm dedım yaaa..mustafaya dondum bıldıgıın ıes la bu dedım..
aracın eskı sahıbıde aracı gıbı nadır bı ınsan gercekten..gozu gıbı bakmıs bu gune kadar bı an waz gecıcek satmaktan falan dıede korkmadık deıl..
orjınal sekılde kızımız gıbı bakıcagımız sozuyle aldık..
walla oyle yada boyle bı sekılde aldık we sag salım geldık ewımıze cok sukur..
bızı orda agırlayan ılgılenen baska mertcan abı,cağan,cagatay we seref ustaya cok tesekkurler..en kısa zamanda ıadeı zıyaret beklıorum bas tacımsınız..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
hayırlı olsun cok gusel gozukuyor allah nazarlardan saklasın kazasız belasız
güle güle kullanın kardeşim top sakallı hoca amcadanherif ağladımı satarken bizim yanımızda gözleri dolmuştu
![]()
walla moruk az gozlerı dolar gıbı oldu en son anatları werırken bnmde yasadıgım bı duygu olduu ıcın anladım hemen merak etmeyın sızde nasılsa bızdede oyle olucak ewlat artık bızım ıcın falan dedım saolun falan dedı..ama gercekten 10 numara bı ınsan kımseye sattırmam mustafaya ama murat abı gerı werın derse walla mustıye coker gerı werdırtırım..
![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Allah kaza bela vermesin inş
Başka sedan varsa getirin gelin
KemalCan sen neden modaya uymadın. Antalya'da hb vtec'e binmek günah![]()
#eksikpazar
Hayırlı olsun kardeş çok temiz bi araba bulmuşsun onu çook daha güzel yapıcğına eminim , benim kafama takılan bi hoca neden bi vtı alır onu anlamıorum ..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
BDEVO9
www.sunishotels.com
hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde güle güle kullan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)