hep korkmusmdur motordan,ama Allah korusn
kazasız belasız
hep korkmusmdur motordan,ama Allah korusn
kazasız belasız
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Hayırlı olsun, Sanırım kullanmayı çok çok iyi bilmiyorsunuz, keşke önce daha küçük bir motorda iyice alışsaydınız bu aletler pek hata kaldırmazama benim de hayalim, inşallah ben de alacağım bir gün.
Bu arada aman diyeyim top speed denemesi falan yapmayın sakın, ülkemizde yollar ***** çok yüksek hızları kaldırmaz. Hatta yakın zaman önce arkadaşın biri top speed deneyecem derken düşmüş çok feci şekilde vefat etmişti. Hani yeni motor alan birine söylencek laf değil biliyorum da, dikkatli olun şakası yok anlamında söyleyeyim dedim.
Tekrardan hayırlı olsun iyi günlerde keyifle kullanın. Allah kaza bela vermesin.
Custom Electronic Projects
Hayırlı olsun.Benim de motor hayalim var ama Racing değil.Fazer tarzı motorlar ilgimi çekiyor.Bir de '92-'93 model Vespa alasım var..
Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip eder inşallah..
Teşekür ederim özgür abi , bisikleten sonra ilik iki teker denemem
Çok saolun
Bende KOrkuyorum henüz
Teşekür ederim selman valla sonunda dedik bizde![]()
Amin cümlemize
Allah razı olsun teşekür ederim
Teşekür ederim
Abi ya sorma dün akşam bi binelım dedik arkadaş geldı hadi bin dedi arkaya ,60a giderken ben küfür etmeye başladım yavaşşşş lan diye
Amin abi teşekürler
Teşekür ederim ,fazla diyorlar evet ama işte aldık bi heves , 125cc falan başlamak lazım tepkileri görmek lazım
teşekür ederim
Kesinlikle öyle
Çok teşekürler
arrow egsoz var sütünde sesi güzel , zaten bana gore cokkk fazla hızlı
Kesinlikle güzel bişey
Çok mücadele etmek lazım![]()
Amin teşekürler cümlemize kaza bela vermesın
Teşekür ederim allah razı olsun ,çok iyi bilmemek ziyade hiç bilmiyorum ama ögrenıyorum dün ilk turumu attım 200m gittim yoruldum
Gönlünüze göre olur inşallah teşekür ederim![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)