maş. gerçekten renk çok güzel olmuş merakla bekliyoruz bitmiş halini![]()
Maşallah renk çok güzel olmuş nazar değmesin![]()
Teşekkür ederim![]()
Cok tatlı durmuş maşallah![]()
Allah kaza bela vermesin cok guzel gorunuyor..
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Maşallah maşallaaaahh git gide güzelleşiyor...Tampondan fırlamışçasına bir intercooler da olsa 10 üzerinden 11 olucak ellerinize sağlık
![]()
jant 17 falan filan takma inanç
güzelce 15 veya 16 da kal
hatta 15 de kal derim ben
bu arada cidden güzel olmuş ya bakıyorum da şimdi...
tampon mampon ayırma boya hepsini aynı renge![]()
Bir sarı bir araca anca bu kadar yakışır, maşallah çok iyi![]()
maşallah cok guzel olmuş rengi nazar değmesin
Teşekkür ederim
Ne navigasyonmuş hala elime ulaşmadıTedarikcinin dediğine göre cuma veya cumartesi elimde olurmuş. Gelir gelmez başlayacağım işlemlere inşallah
intercooler bende çok düşünüyorum hatta gereğinden çok fazla düşünüyorumda bir tarafım o öyle bir işe girmemem için beni tutuyor, eğer o tarafımı yenebilirsem girişicem böyle bir işe ama daha öncesinde fren sistemiyle ilgili bir projem var
çok standartcı gördüm seni göktuğ![]()
maşallah inanç çok çok iyi olmuş sayende kafamdaki soru işaretleri gitti darısı faz 1 kasada benim başıma Allah bir daha böle bişey yaşatmasın iyi günlerde binmeyi nasip etsin
Teşekkür ederim eser
ultra red yada racing blue'yuda düşün derim.
ben açıkcası bu rengi yaptırırken çok korktum çünkü tutmaması çok büyük bir ihtimaldi. İnternetteki resimlerden fazla birşey anlaşılmıyor çünkü araç her resimde farklı tonlarda çıkıyor getirip yanına aynı renk bir clio koyabilsem tutmuşmu tutmamış mı anlayabileceğim ama şuanda böyle bir şansım olmadığından tam sıvı sarı budur diyemiyorum ama öyle gibi duruyor sankiBugün küçük kablolama işlemleri ve pasta cilasını yaptıktan sonra çıkartıyorum arabayı inşallah.
Yeni ruhsat çıkartmam gerekli. Çift renk olarak işleticem büyük bir ihtimalle(Sarı - Siyah). Tuv'e gidip muayene yaptırdıktan sonra ruhsata acaba "Modifiyeli Araç" olarak işletebilirmiyim şimdi buna kafa yoruyorum.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)