maşallah super olmus.
maşallah super olmus.
gerçekten çok hoş görünüyor kaliteli foto ile daha çok belli eder kendini
maşallah cıncık gibi olmuş. ama ön tampon komple sarı olmalıydı bence. böyle folyo kaplanmış ama tampon unutulmuş orijinalden siyah renkli taksiler gibi olmuş.
zevk senin tabi. sen böyle beğeniyorsan mesele yoktur.
bi de kapı çıtasının en ön tarafı gri kalmış o da siyah olsa bütünlük sağlardı gibime geldi.
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
renk seçimi çok güzel fakat jant iyi durmuyor ufaktan bi ofsetli jant iyi giderMaşallah
Selamlar.
Yapılan yorumlar ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
iş yoğunluğundan dolayı pek ilgilenemedim faakt yapılan son işlemler sonucunda aracı servisten çıkartmış bulunuyorum.
Bundan sonra marşpiyel seçimi, navigasyon projesi, kapı iç kumaşlarının değişimi, app plaka, ses sistemi ve tabiki muayene ve ruhsat değişimi var.
Bonus:
![]()
Maşallah..
Marşbiyeli bi rs'den kalıp alıp çamurluk kısımlarına da güzel bi işlemle yaptırabilrsin..En güzeli rs marşbiyel olurFüme bi ph-quick sticker'ıyla daha fena olur marşbiyel
![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
maaşallah çok güzel oldu elinize sağlık pro fotolarda kat kat güzel görünücek ...
vay arkadas ya amma o cocugu turedi yokmuydu kamera vs tespit edebılecegın bir şey ?
aracında guzel olmus ıns başına tekrardan boyle bısı gelmez
Havaların güzelleşmesini bekliyorum pro çekimler için![]()
Tampondaki siyahlık kiminin hoşuna gidiyor kiminin gitmiyor ama inanın ki benim çok hoşuma gidiyor![]()
RS Marşpiyeli bende düşünüyorum ama çok zor. Farklı bir model yaptırabilirim ama 2 hafta kadar bekleyecek gibi
morette farlardansa orjinalleri daha hoş görünüyor. Morette farlar bana gözü patlak bir adamı anımsatıyor çok fazla hoşuma gitmiyor bu nedenle. Yani orjinal farları söküp morette takmak çok mantıklı değil. Eğer orjinal mercekli xenonları olmasaydı düşünebilirdim belki.
tespit ettimbuldum
Teşekkür ederim![]()
Taksim olsa gider bu renge boyatırım..! son fotoğraflarda renk daha da belli etmiş kendini maşallah...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)