beyaz kadran da bonus'a dahil olmalı bence![]()
beyaz kadran da bonus'a dahil olmalı bence![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Bugünkü dyno verileri. Güzel bir yazılım, yeni baskı balata ve headersa yapılacak conta ile çok daha iyi sonuçlar vereceğini düşünüyorum.
YouTube - RCT Dyno day
çok güzel olmuş beğenmiş yakıştırmış yapmışsınız nazar değmesin renk tonu gerçekten bomba olmuş nazar değmesin. başına inşallah kötü birşey gelmez thy de çalışırken bi kaç görevlininde aracının çizildiğini duymuştum umarım sorun cçzülmüştür
Kesenize bereket muhteşem gözüküyor yoruma kapalıgeçmiş olsun her şerde bir hayır vardır dediğiniz gibi
![]()
Çok güzel maşallahh..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Maşalllah renk çok güzel olmuş.
maşallah konuyu okurken ben zevk aldim proje tadinda mükemmel bişey cıkmiş ortaya sarida inanilmaz yakişmiş
teşekkür ederim
Island Hill Brothers (Adatepe Kardeşler)
Oturduğum muhitteki arkadaşlarımın arabaları. Pazar uğraşı olarak 4 saate yakın temizlik sonrası Maltepe Carrefour'da son seans Kolpaçino: Bombaya gittik ve otoparkta böyle bir görüntü vardı
Scirocco
Clio
Leon FR
![]()
14.03.2011
Daha bitmedihatta yeni başlıyorum denilebilir.
Artık miladını doldurmuş lastiklerimi bugün Federal 205 40 R17 V Desenli lastikle değiştirdim. Gerek gürültü olarak gerek konfor olarak aldığın kazanımlar gerçekten çok iyiydi. Daha frenlerini test etmedim. Ama ilk cliomda yıllar evel bu lastikleri kullanmıştım ve memnun kalmıştım
Eski Kumho KU19 larım 4 sene kullandım.
Ve yeni Federallerim.
Bunun dışında Cumartesi günü Oto aksesuarı, tuning, Angel Eyes Farlar, Stoplar ve diğer tuning ürünleri - modifiye.com.tr 'den sipariş ettiğim yan sinyallerim bugün sabahtan UPS kargo ile elime ulaştı.
Sırada Günün Fotoğrafları var![]()
Maşallah kesene bereket çok güzel olmuş..
Arkadan fotolarda harika önden çoğunluğa göre tampon işi bozuyo :P
Bu arada federal ss595 195/45/15 lastik takımını 1 hafta önce ben de aldım..Cidden güzel lastikmiş..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Teşekkür ederim ArMy
ön tampon nazarlığı =)
10 numara değil 9 numara olsun benim için yeter
Federal cidden Fiyat / Performans olarak güzel bir lastik. Ama her yerde bulunmuyor. İstanbulda satan 1-2 yer var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)