Günay kardeşim bu yaylar arabayı 10 numara pıstırır valla bide buna far karartma ve camlara film tadından yenmez aga bide sende egsoz vardı onuda taktınmı tamamdır![]()
Günay kardeşim bu yaylar arabayı 10 numara pıstırır valla bide buna far karartma ve camlara film tadından yenmez aga bide sende egsoz vardı onuda taktınmı tamamdır![]()
hayırlı ugurlu olsun cam tavan olması daha güzel km ne kadar yaktıgını kesin biliyormusunuz standart ve işlemler sonucu
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
standart yakıt verilerinden bile uygun 1.3jet verisini yakalamaya az kalmış1.3 degilse tabi
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Teşekkürler evet uygun denk geldi bu gercekten cam tavanli falan yoksa beyaz gpden kacişim olmazdi
aradaki farki ben filtreden diye düşünüyorum bi söktüm temizledim hava ile ama pek bi fark oldugunu sanmiyorum KN aldiğimda sürekli temiz tuturim ozman fark hissedilir.
Maşallah eibach fun donanımı haricini güzel düşürüyor. chiplemende güzel olmuş güle güle kullan.
Tango-1 never dies.
Turbo buyutmek cok mantikli bende corsa c 1.3cdti vardi chiplenmistik ve yaklasik 3 ay sonra turboyu patlattim turboyu buyutseydim bu sorunla karsilasicagimi sanmiyorum....
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
Herkez diyor enjektör turbo vs. farklar var alakasi yok pistonuna kadar farkli bu 90lik ile 75lik .
Yapacağiniz işlemler;
Yazilim
Kat iptali düz boru ister orjinal susturucu kalsin isterseniz susturucusuz (ucuna egsoz takip ses almayi düşünmeyin bosuna egsoza para vermiş olursunuz)
Egr iptal edebilirsiniz
Kutu içi filtre ile son noktayi koyarsiniz
http://www.techturkey.com/forum/foto...ml#post2188812
Buyrun buda kaplama calişmamiz![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)