tşkler arkadaşlar...çok kısa bi sürede belki bi süpriz olabilir bi ihtimal... süprizde 3 veya 5 cm spor yay 8000k xenon kısa + sisler M tampon ve m çıtalar ön böbrekleride mat siyah yapabilirim vites topuzu paspaslarada el atıcak gibiyim şuan için süpriz olarak görünüyor olup olmaması kendi elimde aslında birazda bakalım nasip kısmet gelişmeleri paylaşırım sizlerle![]()
M Tampon + M Aynalar + Turuncu Sinyal + Amerikan Tampon Parkları + Motorsport Jant ve Çift çıkış süpersprintle tadından yenmez bebekler bebeği olur
Kazasız belasız. Hayırlısı olsun![]()
teşekkürler arkadaşlar...tampon vs..vs.. gerekli parçaları arayışına başladım önümüzdeki günlerde halletmiş olucaz inşallah...ama jantlardan memnunum bence güzel...
kısa bi sürenin ardından tekrar herkese selamlar...M tamponumuz takıldı kaputta ufak bi nokta vardı hoşuma gitmeyen komple kaputu boyattım aynı şekilde gene ufak bi sorunda sol arka kapıda vardı orasıda boyandı ve tekrar yeni haliyle VıDı VıDı burada...resimler çok iyi değil çünkü aceleyle çektim + araç komple pasta cila yapılacak o işlemlerde bittikten sonra güzel fotoları eklerim tekrar...pasta cilaya gittiğimizde ön ve arka logolarda değişecek bu konuda bişey sormak istiyorum ön ve arka logonun boyutları aynımıdır değilmidir???
carbon folyoyu söktüm baya bi paçavra olmuştu...sanırım nikelajlı hali daha güzel...
birde arkadaşlar uzunları ve sisleri aşağıdaki gibi yapmayı düşünüyorum fikirleriniz nelerdir???sarı şeffaf folyo ile???
dayanamadım kesik yaylarıda taktırdım
![]()
görüntü cok güzel jantlar dışında maşallah bence sisler normal dursun farları fotodaki gibi yap sadece sarı sisler normal dursun kazasız belasız
kazasız kullanın.
jantlar o yılların 7 serisi görünümü vermiş araca.![]()
çok diri duruyor maşallah,ama sisleri öyle folyo ile yapmanız bana göre hoş olmaz böyle bence gayet hoş ellemeyin![]()
CVK RS - izmir
Uğur tekrardan hayırlı olsun. Bu arada cezayı Ahmet mi yedi![]()
çok temiz bi arabaydı rafet amcadan bılıyorum lara tarafında cok dolasıyodu oglundan kalmıstı dıye hatrlıyorum rafet amcaya güle güle kullanın cok diri bi araba![]()
teşekkürler arkadaşlar arkada sadece difizör var evet dediğiniz gibi...evet onur cezayı ahmet yedi...emoro = rafet amcadan aldım aynen dediğiniz gibi oğlundan kalmış satmıyodu ama ikna ettik aldıkdediği gibi araç temiz çıktı gerçekten...konsoldaki saat düzeltildi sağ tarafa aldık...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)