Ahmetçm..O benim sınıfım değil zaten..Ben 1400cc o 1700cc..Tork avantajı var,chipli falandır bide o..Varsa 1400cc uygun bi zamanda aksiyon olabilir.Hoş benim araç yatıyor bu ara,bazı planlarım var.206 1.4 oto. ile geziorum
O da hiç gitmiyor.
Ahmetçm..O benim sınıfım değil zaten..Ben 1400cc o 1700cc..Tork avantajı var,chipli falandır bide o..Varsa 1400cc uygun bi zamanda aksiyon olabilir.Hoş benim araç yatıyor bu ara,bazı planlarım var.206 1.4 oto. ile geziorum
O da hiç gitmiyor.
Palio 1.4 var belki onla deneyebiliriz gırgırıınaa1.7'de chip war evet,nerden bildn
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ahmet o araba meşhur oldu birazŞanı bu tarafa kadar geldi..Ne kadar yürüdüğünü bilmiyorumda software baya iyiymiş,buna dayanarak hp olmasada tork olarak çok çok iyi olduğunu düşünüyorum
Dragda kendime şans veriyorum ama roll ı ıh..Palio
Yok yaw o da çok düşük kalıyor
@Lewo,Levent adın sanırım kardeşmSalladım ama tutar inşallah.Corolla'ların gidişini çok beğeniyorum,gerçekten ayrı bi boyutta..Hele 0 93-99 arası felaket gerçekten.1.3 XL ve 1.6 XEI vardı önceden.Hakkaten fazlasını alıyordum ikisindende..1.3 bile harikaydı
Toyota'ya laf yok o konuda,eski aşkım kendisi
![]()
Buarada Clio 16V'leri 2lediniz..Mete Beyle![]()
masallah Corsa'nın torkuda iyi,gucudePolo 1.4 16v ile biraz denedik iyi gidiyor=)
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
jantlar cok guzel olmus kazasız belasızz masalla![]()
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
Eyvallah sağolasın,Petek'in orda duruyodu akşama doğru,gündüzde kaynarcaya yakın bi yerde durdu baya;pazar bi çıkaym dedim,baya pis araba
.
DRSvalla Polo 1.4 16V'te iyi yürür az buz değil o da
Ben yine de dizelle benzinliyi mukayese etmek istemiyorum..Dizel erken devir bitiriyor,ama torku var,maksimum torku alt devirde görüyor,benzinli tam tersi..Mete'de aldı işte pazartesi teslim alıcam diyo da bakalım hayırlısı olur inşallah
O benden daha farklı bakıyo olaya,az apaçi o yüzden dış görünüş istiyo..Gerçi dün gaza geldi bi ara,bi k4m var baya ucuza onu düşünüyorum ben;paylaştım bul bi tane daha beraber yapalım dedi hemen..1.6 dönüşümü:PMotoru görmeye gidicem müsait olursam hafta içi
Muvaffak,teşekkür ederim![]()
Araban Hayırlı olsun Jantlar çok iyi olmuş Hayalimdeki Jantlar Renault 19 içinitinayla kalkış Yapılır
![]()
harbi kankubi hayırlı olsun dedim hızlı arkadaşlar gösterdi kendini
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)