kardeşim biz arkadaş ortamımızda sıcak gördüğümüz arkadaşlarımızla böyle konuşuyoruz yanlış akse etmeye gerek yok kelimeyi iyi niyetle söyledim konuşma tarzımdanda anlaşılıyor zaten.
kardeşim biz arkadaş ortamımızda sıcak gördüğümüz arkadaşlarımızla böyle konuşuyoruz yanlış akse etmeye gerek yok kelimeyi iyi niyetle söyledim konuşma tarzımdanda anlaşılıyor zaten.
emre araba bu kadar düşük deil ve sorunu cevabını sen daha iyi bilmelisin düşük araba senin işin![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sizin aracınızın modlu olması bizim için birşey ifade etmiyor stock olarakda ekleseniz beğeniriz ps gerek yok![]()
...
emre arabam düşük değil ayrıca arabayı görmen lazım araba senin arabanla aynı sokakta aynı yere araba çekiyoruz. tabi focus benim dediğim focussa b.evler cınarlı sokakta
sen gecen gün arabanı otobüs durağına çekmiştin orda benim arabamı çektiler bakındım bulamadım seni kardeşim arabanı çektilermi bilmiyorum
talatpaşa caddesindeki otobüs duragını diyosun sanırım evet ya ben arabayı çektıgımde bir sürü araba vardı ertesi gün hiç biri kalmamıştı bi benmki ordaydı :/ sanırım polisler ugraşmak istemiyorlar benm araçla![]()
StorKFocus
dedim çocuğun arabasına nazar değdi çekicekler arabanın maşallahı var çok güzel duruyo allah kaza bela vermesin ben oraya çektim arabayı 20 dakka sonra bi gittim araba yok![]()
ya sanırım benm arabayı çekemiyorlar bu çamurlukla lastik arası yok kadar az ve marşpiyel yere çok yakın :/
StorKFocus
Maşallah kazasız belasız
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)