Megane neydi ya , Ya aga neydi o makina off diyorum off.
Printable View
spoonlarla bir farklı durmus arac
ya bu araçtan yok ya benm de r19 um vardı çok araştırdım bi kaç tane hb buldum kaç bg kaç motor bu araç? hb lerle aynımı?
1052 kg
140 HP 6500d/d
161 Nm 4250d/d
0-60 mph : 7.4 sn :)
Diye geçiyor bi kaynakta,bilmeyene yolda güzel şaka yapılır.Çok temiz ve güzel duruyor Maşallah.
çok nadir araçlardan , maşallah :)
bu arada rallidekiler harici 1 tane daha hb 16v olması lazım :)
maşallah bahçelievlerde bitanede ralli tarzı var ufuk abinin mavi
tekrar maşallah canlı canlı çook daha güzeldi memnun oldum tanıştığımıza:)
izmirde motoru var bizde ms 2 V3,57 li renault 11 üzerinde swaplı hafif krank ve hafif volant ile takılı :)
koy bakalım dyno kağıdını görelim kanka ? meraktayım:D
bunun diğer 19lardan farkı nedir motor dısında?
16 v. olması diğerleri 8 v.
maşallah çok şık,kazasız belasız:)
spor ve alçak amartisör fren sistemi 4 teker disk spor koltuk 3 kollu direksiyon kapı içi yan çelik barlar altı kurşun kaplama diyorlar çürümesin diye yapılmış, yan maşpiyeller arka rüzgarlık kaput üzeri intek aynalar ısıtmalı ve otomatik klima hidrolik direksiyon orjinal fabrika çıkışı sarı sisler ön farlarda uzun ve kısalar ayrı yerlerde aklıma gelenler bunlar
tam oturmadı araç ilk yol videosu bu belki bir fikir verir :)
Anmelden | Facebook
YouTube - RENAULT 19 16S 0-130KMH
valla linki tıkla benim aracın 1de tutunmasına bak R11 nasıl tutunmayacağını hesapla :))
aynen bizimde böyle oluyor birden basınca tutunmuyor 1-2 de 2 nin sonuna dogru yere tam oturuyor. Biz atmoferik yapmıcaz zaten ilk etap stock motor içi topladık başka bir renaulttan aynı ölçüde oem krank ve volant uydurduk tabiki daha hafif olacak şekilde asıl amacımız turbo yapmak ondan megasquirt 2 v3,57 aldık. Benim attıgım videoda orjinal contadan 1,5 mm daha kalın conta var orjinal kalınlıktaki conta ile cok cok daha farklı gider. Şuan araç ın kasası revizyon ediliyor. Bakalım zman bize neler göstericek... Ama sizin araçınızda cok iyi gidiyor renault 19 lar 11 lere göre cok cok daha agır. :)
maşallah aracınıza.
denemek isterim bu araçla ya
ilk defa gördüm maşallah kocaman, kupon araçlar başka oluyor:)
evet diyorum ya bizimkilere göre bariz agır tr deki 19 lardan falende bayagı agır. Zamanında cok ugraştım renault 19 la ve diger renaultlarla şimdikide kardeşim sayılcak bir arkadaşımın berber atöylemizde yapıyoruz bizim kilomuz bayagı az standarta 850 kg aracımız :) bu motora stcok 7 psi basıp +- 200 hp alanlar var 13-14 sn sürelerde yapıyorlar ilk etap stock 8-10 psi basıp sonra forget internal yapmayı düşünüyoruz ama zman göstericek. Sizinde aracınız cok kıymetli umarım herşey gönlünüzce olur . :icon_tup:
benim araştırdığım atmastforik en fazla 215hpye kadar çıkıyor araç turboda daha fazlasını alırsınız diye tahmin ediyorum... kliosuda hafifya tutabilene aşk olsun :)
baskı balata bitik olduğu için şu sıralar kimseyle denemiyorum zamanı gelince deneriz inşallah ;)
şöyle f7p turbo olunca neler yapabilir özet geçeyim :)
YouTube - MHTSOS5's Channel
benimde bitik baskı balatam o ayrı konu zaten havalarda kötü yürürü nasıl onu merak ettiğimden dolayı yazdım birazda.
kısmet olur inşallah deneriz.
R19'lardaki 1.8 motorlar tune bakımından nasıl ?
maşallah ok gıbı arac
maşallah kardeşim :icon_tup: daha da iyi olucak inşallah :cool:
Araba temiz kullanılmış ve ülkemiz içinde özel,az bulunan bir seri...
Kıymetini bilmek ve şanslı kişilerden olmak her zaman özeldir...
Güç eğriside başarılı...93 yılından bu zamana da kaybedilen kondisyon korunmuş...
Kayıp oranı %85 -86 ların altına inmese çok daha üst seviyede olur...
Bilmiyorum ilerde motorda ekstra birşeyler yaptırıp alttan üste birşeyler yaptırırmısın ama güzel güçler çıkıcaktır mutlaka...Kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
ii dileklerin için sağolasın...
benim bildiğim kadarı sedan 16S TRde bi tane var oda benim aracım :) aracın fabrika verisi 137hp her ne kadar ufak tefek bişiler yaptıysakta aradan geçen 18 seneye rağmen bence 144hp vermesi süper bişi...
kısmet olursa yaza girerken kafamda bişiler var ama bakalım motor kapağınıda açtırmak istemiyorum ama hayırlısı artık