Maşallah allah nazardan saklasın , nu arabanın komple silindir kapağını bulma şansımız nedir ?
Printable View
Maşallah allah nazardan saklasın , nu arabanın komple silindir kapağını bulma şansımız nedir ?
pegasus racing diye bir yarış takımı var onlar Rallide bu aracın HB kullanıyorlar bildiğim kadarı ile motorları stock egzantirik felan yok onlarda ya yedeği vardır... yoksada nasıl temin edebilceğine dair fikir söyleyebilirler...
bu arada benim bildiğim kadarı ile lagunalarda kullanılar 1.8 motor ile bu motorun parçaları birbirine uyuyormuş onuda araştır derim ben sana...
aracı 2-3 ay önce mi aldınız sahibinden de vardı bi ara ilan 4 kapı 16s diye beyaz renkli bu o araçmı eğer o araçsa çok güzel elden geçmiş:D kazasız belasız maşallah hayran oldugum arabalardan biridir
maşh.harika duruo araç istanbuldanmı? aracı yanılmıoysam istanbul evlerinin orda görüorm sanki dorumu?
8v'leri turbolamak ne kadar maliyetli oluyor ?
:icon_tup:
8v turbolamak yerine bence 16S alsan bence daha ii olur hem az masraflı ve hem zevkli araç olur... alacağın güçte aşağı yukarı aynı olur tek farkı hem 16Se daha az para harcarsın hem atmosforik binip turboyu düşünmezsin... şahsi fikrim..
maşallah dostum.kazasız belasız.askerlik bitince ben alacaktım.sana nasip olmuş.
16S başka bir şey:).kıymetini bilmesen almazdın zaten.
Bu Araç Sagda Solda Renault Gitmez Diye Konusanlara İyi Kapak Oluyor Galiba :)
hey maşallah 19 süper gözüküyo =)) Allah kaza bela vermesi. fiyatları nedir abi bunların ?