Araba temiz kullanılmış ve ülkemiz içinde özel,az bulunan bir seri...
Kıymetini bilmek ve şanslı kişilerden olmak her zaman özeldir...
Güç eğriside başarılı...93 yılından bu zamana da kaybedilen kondisyon korunmuş...
Kayıp oranı %85 -86 ların altına inmese çok daha üst seviyede olur...
Bilmiyorum ilerde motorda ekstra birşeyler yaptırıp alttan üste birşeyler yaptırırmısın ama güzel güçler çıkıcaktır mutlaka...Kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
ii dileklerin için sağolasın...
benim bildiğim kadarı sedan 16S TRde bi tane var oda benim aracımaracın fabrika verisi 137hp her ne kadar ufak tefek bişiler yaptıysakta aradan geçen 18 seneye rağmen bence 144hp vermesi süper bişi...
kısmet olursa yaza girerken kafamda bişiler var ama bakalım motor kapağınıda açtırmak istemiyorum ama hayırlısı artık
Maşallah allah nazardan saklasın , nu arabanın komple silindir kapağını bulma şansımız nedir ?
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
pegasus racing diye bir yarış takımı var onlar Rallide bu aracın HB kullanıyorlar bildiğim kadarı ile motorları stock egzantirik felan yok onlarda ya yedeği vardır... yoksada nasıl temin edebilceğine dair fikir söyleyebilirler...
bu arada benim bildiğim kadarı ile lagunalarda kullanılar 1.8 motor ile bu motorun parçaları birbirine uyuyormuş onuda araştır derim ben sana...
aracı 2-3 ay önce mi aldınız sahibinden de vardı bi ara ilan 4 kapı 16s diye beyaz renkli bu o araçmı eğer o araçsa çok güzel elden geçmişkazasız belasız maşallah hayran oldugum arabalardan biridir
maşh.harika duruo araç istanbuldanmı? aracı yanılmıoysam istanbul evlerinin orda görüorm sanki dorumu?
8v turbolamak yerine bence 16S alsan bence daha ii olur hem az masraflı ve hem zevkli araç olur... alacağın güçte aşağı yukarı aynı olur tek farkı hem 16Se daha az para harcarsın hem atmosforik binip turboyu düşünmezsin... şahsi fikrim..
maşallah dostum.kazasız belasız.askerlik bitince ben alacaktım.sana nasip olmuş.
16S başka bir şey.kıymetini bilmesen almazdın zaten.
Bu Araç Sagda Solda Renault Gitmez Diye Konusanlara İyi Kapak Oluyor Galiba![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)