4950 kere maşallah abiseviyoruz Megatron E21'i
ön taraf bu kadar basıkken arka niye bu kadar yukarda? çok kötü gösteriyor bence azıcık arkası basılsa çok daha tatlı olurmaşallah...
Haha
Çünkü konfor istiyorum, çünkü traversim yere 2 parmakken en azından arkayı kurtarabilmek istiyorum, yolda altından kıvılcım çıkabiliyor bazen, arkanın da böyle olmasını istemiyorum, acil bir durum olduğunda Allah korusun ben arkaya kimseyi alamıyorum diyemem showcar değil bu sonuçtaHafta içi çalıştığım için yalnızca hafta sonları aracı kullanma imkanım oluyor, ve bu kullanma anlarında da biraz olsun huzur istiyorum sebepler bunlar yani
![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
anladım![]()
Faça olmuşBari biraz olsun basın arkasını. eski ankara taxi lerine benziyo bu haliyle.. güzelim e21. yinede kaportasına maşşallah..
*On3r*
Madem arkasını basmamakta ısrarlısın bence önü de biraz yükselt ki dengeli dursun. Böyle kötü duruyor maalesef güzelim e21...
Ben böyle seviyorum ya iyi böyle
Bu arada bir gazla enjeksiyona çevirme kararı aldım aem ems4 falan düşünüyoruz, çünkü daha sonrasında turbolama planımda var, aracımı satıp orjinalden turbolu bir araç planlıyordum ama beni aşıyor, önce enjeksiyona çevirip sonra 210-250 hp arası turbolama planım var. E21 320 Turbo'nun karlığıyla işe başladım, vira bismillah allah keseme bereket verir inşallah![]()
Bu arada öğrendiğime göre kapağım normal 1.6 olmasına rağmen, bloğum 1.8 miş. Yani ondan normal 315 lere saçma sapan farklar atıyormuşum bunu da öğrenmiş olduk![]()
hahaha dengesizbloğum 1.8miş diyor adam ya
keşke benim arabada da öyle birşeyler çıksa
hadi hayırlısı bro.
Serdar TURGUT
noldu lan bide bana diyodun turbo yapma diye
EMS'yi ciddi araştırıyorum kendim için kullanabileceğim baz model aranıyorum şu arafakat beklediğimden iyi
birdahaki sezon çuf'lar mı megatron ?
edit: BBS karlığı satma alıcam senden hatta sen bana bi ara kapı çıtaları felan var demiştin![]()
Yav olm 6 silindirin derdiylemi başa çıkıcan turbonun derdiylemi bir de yakıt konusu var hiç girmiyorum
Valla bir daha ki sezon çuflarmı bilmiyorum eğer iddaa dan güzel bişeyler tutturursam bir daha ki sezon çuflar ama tutturamazsam zor gibi öteki sezonu bekleriz bence, çünkü kredi çekerek yapabiliyorum anca, yüklü kredide çekemeyeceğimden ötürü önce enjeksiyonu yoluna koyup daha sonra turbo yapıcam hayırlısı diyelim
Tamam sana veririm bbs karlığı ama macunlu olan yer kırık baştan diyim 3 cm falan kırık o bölüm tamir ettirmen lazım konuşuruz ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)