Çok teşekkürler arkadaşlar.Allah herkesin gönlünce versin..
Scorpion TypeR
Çok diri maaşallah
emre_y Nickli Üyeden Alıntı Çok diri maaşallah Saolsın teşekkürler. bakarsan bağ,bakmazsan dağ oluyo işte.
Hayırlı olsun güle güle kullanın ..
Maşallah zübeyir.Cumartesi günü Revo yu bi test edelim ? )
ertan typer Nickli Üyeden Alıntı Maşallah zübeyir.Cumartesi günü Revo yu bi test edelim ? ) olur deneriz. yanlız ben arabayı siyaha boyattım.he bide plakası tpr oldu.sorun olmaz değilmi
zübeyir Nickli Üyeden Alıntı olur deneriz. yanlız ben arabayı siyaha boyattım.he bide plakası tpr oldu.sorun olmaz değilmi çamurlukları da mı değiştirdin
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı çamurlukları da mı değiştirdin aynen. öyle oldu.çok güçlüde değil attarafı 800+ hp
zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cila yapan iyi yapamamış olmamış parlamıyor
uauhahuahua )). beceriksiz herifler
zübeyir Nickli Üyeden Alıntı aynen. öyle oldu.çok güçlüde değil attarafı 800+ hp Senin araba 45 liraydi dimi aldim gitti Ama siyah degil gri olursa karismam
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Senin araba 45 liraydi dimi aldim gitti Ama siyah degil gri olursa karismam Yok A modda grı oluyo ozaman 45 .B mode geçince siyah oluyo ozamanda 70 lıra
zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Yok A modda grı oluyo ozaman 45 .B mode geçince siyah oluyo ozamanda 70 lıra 72 öhöhöhöhö
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı 72 öhöhöhöhö eyvahhh zam gelmiş
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
maşallah abide biraz kirli gez yoksa nazar değdircen arabaya
maşallah çok güzel nazar değmesin
zübeyir Nickli Üyeden Alıntı olur deneriz. yanlız ben arabayı siyaha boyattım.he bide plakası tpr oldu.sorun olmaz değilmi Hahahah ben almayım.Yok ben 34 HKA 49 isterem.Şaka bi yana herkezle denerim.Ciddiyim deneyelim ölesine panpa
hka maaşallah bebek bebek
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları