Masallah kanka cok guzel oldu :)
Printable View
Masallah kanka cok guzel oldu :)
ne cici bişeymiş bu gp :p
tüpçüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
saol kanka :)
valla tansuyuda bayağıdır görmüyorum ben ardıçlıya pek gidemiyorum :) selam söylersin :)
abi smart kadar olmasada cicidir bu da :D satıldı mı smart :D
tüpçü demişken lan sabri nerde hala bitmedi mi onun askerliği :D
Maşallah özgür araban on numara.Engini tokatlıosundur muhtemelen bunla:)
aleyküm selam başım üstüne iletirim oda ardıçlada oturmuyor artık ailesi oturuyor
7x18 oz ultraleggera :D
http://b1112.hizliresim.com/s/6/y6lp.jpg
Maşallah kazasız belasız... yeni jantları çok yakışmış
maşallah çok güzel aracınız kaç hplik oluyor gp serileri? cooper s motorunu rcz de kullanıldığı söyleniyor bilginiz varmı acaba rcz 200 lük aracım var bu motor gerçekden cooper s in üzerindeki motormu?
Maşallah Aracınıza Kazası Belasız Kullanırsın İnş ...
teşekkür ederim :)
gpler standart 218hp ama motoru senin arabanla aynı değil yeni kasa minilerde senin arabanda ki motorun daha güçsüz ve daha güçlü versiyonları var mesela 2011 modellerde 184hp ve 211hp olan 2 seçenek var biri jcw olarak satılıyo :)
amin teşekkür ederim :)
olm bu sabri kısa dönem gitmedi mi askere sanki 5 senedir askerlik yapıyo o kadar uzun geldi bana :D
Maşallah baya dolu..
königlerden kurtulduğuna çok sevindim özgür. hayırlı olsun :)
boşta tarık 4x100 bi araba al sen :D gerçi orhan abi alıcak galiba jantları :D
cooper s yakışır yine sana :D
maşallah kazasız belasız..
haydaa konigler cokguzeldi yaa :D oz`da neymis :D
yivrum königler iyi bence kalsın, hem kimsede yok :D
şaka bi yana cok yakısıklı olmus mini'k görmeyeli:) masaallahhh:)
valla o konuda haklisin bende r53 den baska miniye binmem ama artik 2006 model bile alsan 6 senelik araba oldu onuda dusunmek lazim :)
valla ben artik parcalari borusandan yada amerikadan aliyorum bakimlarida hadimkoyde bi serviste yapiyorum anca antin kuntin isler olursa mini autoya gidiyorum sokup takmayi biliyolar en azindan parcalari :)
Yavrum o hesaplari ben bizzat yaptim.golf tdi la 200 lira atiyodum 950 km gidiyordu.Su an miniye yine 200 lira atiyorum gazlarsam 450, golf gibi normal kullanirsam 600 gidiyorum.Ki benim arabanin ne kadar yuklu ve otomatik oldugunu unutma(egzantirik enjektor tune vs).Kisacasi golf yakiyodu 20 kurus mini yakiyo 30 kurus.Manueli sakin kullanirsan 1 depoya 650 km rahat cikarirsin.Acikcasi tdi in zevksizligini cekemedim ben yaksin ama keyif aliym durumu oldu :)
Bu arada Ozgur 2006 sini alsan 6 senelik oldu diyorsunda ben ne 2007 2008 r56 lar goruyorum hepsi les.Inan hem donanim olarak cok boslar hem de temizi yok.Motorlar desen traktor sesli ,yuruyor evet hizli ama keyifsiz.Heleki sirf ekonomi icin o sekilsiz bakislara katlanamam ben valla :)
Sadece sunu diyebilirim.Bu saatten sonra 2005 2006 harici r53 alinmaz.Ne kadar temizde olsa kronik sorunlari adami yaslandirir.Makyajli r53 lerimde yag bakimi haric servise gittigimi bilmem :) Bildigin sifir km dizel focus almis gibi sorunsuz dertsiz biniyorum ama makyajsiz minilerimde mutlaka bir sorun cikti temizindede kirlisindede :P