Aynen öyle yusuf usta maşallahı var hem esnaf hemde işin ehli
Printable View
Sen zaten anlamiyorum polodada minidede fena yakiyorsun :) Tabi guzergahlarimizinda etkisi buyuk eminim sen daha cok geziyosun trafikte falan ama pilotajda onemli.Hizlanirken mini bir kamyon edasiyla kamyonlarla kapisiyorum hic acelem yok ve sag serit oldukca rahat yani..:) Yoksa su andaki minimle ilk depo 350 km de bitti caktirma :D (***** dizelden inip saglam bir r53 e donmek kolay olmadi zehir birikmis :p )
14 bin kmde boyasiz cooper cabrio var bitane :) 40 liraya verir net.
valla yunus emre ben 2. el araba almaya karsiyim suanda mini alicak olsam factory jcw alirim sunroof haric butun opsiyonlari ekleyip tavanida kirmizi olurdu :) o yuzden 6 yasinda araba almak pek icime sinmez he gpmide satmam zaten vergisi pek para tutmuyo bi kaskosu para o da dokunmuyo :)
Sifir r53 varsa alalim :) Saniyorumki olabilecek en temizini aldim.Bitane daha vardi yine benimki gibi listesi tam dolu 2006 factory jcw fakat fiyat astronomikti r53 icin belki biliyosundur :) Ilk aracim sifirdi 75 bin km bindim.Acikcasi cok ozel bi duygu oldugunu dusunmuyorum sifir araca binmenin.
Bu arada hazir konusu acilmisken posteri koyayim ahuahahah
http://feministphilosophers.files.wo...1/image001.jpg
Oz larla gerçek ruhunu bulmuş araç bana göre maşallah kazasız belasız.
Jcw r53 arayan varsa beklesin bni bikac sene daha ;)
Yey knka seviorum seni :)
Ozgur jantlar olmus knka bu resmi bana yollamamistin ;)
maşallah nazar degmesin :)
ÖZgür jantlar şaka gibi olmuş :) sıkılırsan superturismo veririm :D gerisini anlaşırız
efsane olmuş özgür:)
olm iyi bak arabama alacam senden bunu:D
teşekkür ederim valla bugün alıştım herhalde arabanın tipine banada güzel görünmeye başladı :)
uzman valla uzaktan bakınca süper duruyo yaklaşınca jantlar arabaya büyük gelmiş gibi duruyo herhalde siyah olduğu için böyle duruyo çözemedim tam :D
teşekkür ederim
superturismolar senin arabaya yakışıyo bence hiç değiştirmeyi düşünme onları :D bende bu ozları daha değiştirmem hep böyle durur araba :D
saol erkin arabayı satmam herhalde artık garajın gülü oldu :D
Bide yakından görmek var bu minik canavarı maşallah özgürüm =O)
maşallah :) bu kadar şey sonra ciddi yürüyordur :)