valla asfaltta çekilcek dert değil pek. he dersen ne kadar araziye girdin, 1 kere o da tarla gibi yere![]()
valla asfaltta çekilcek dert değil pek. he dersen ne kadar araziye girdin, 1 kere o da tarla gibi yere![]()
maşallah kazasız belasız çok güzel olmuş araç![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
tam baş belası![]()
Maşallah çok guzel
Zalimler için yaşasın cehennem..
muayene vs daha yeni hallettim desem
en uzun mesafe geçen günkü kumburgaz oldu orhan abi
gelcem inşallah
öncelikle maaşallah çok güzel toplamışsınız..
asfaltta cidden çekilcek gibi değil ama arazide yaptıklarına inanamıyorsunuz..bende ilk defa dün sabah polonezköy e gittim off road için..araç çamura girdimi kişiliği yerine geliyo evrim geçiriyor resmen asfaltta yazık etmişim bunca zamandır arabayabende defender sahibiyim bi 3aydır
bunlarda fotosu
(arkadaki araç)
Konu başlığında aracın toplanırkenki birkaç fotosu mevcut before>after olarak
http://www.techturkey.com/forum/otom...-110-25-a.html
Instagram : WideBodySixty
benim aracım da 2.5 benzinli 78hp rampa yukarı 2. vitese kadar düşersiniz 30 40km ile gidersiniz sizi tırlar sollar ama arazide çamurda rampa yukarı olunca araç evrim geçiriyor hani lastiklere zincir vursan kırar zinciri atar yine döner 15km ile çıkarsın 40 50cm derinliğinde çamur yığınını ama her türlü çıkarsın öyle ilginç bi şanzıman var araçtaBende yazdıklarıma daha dün şahit oldum..aracı aldığımdan beri araziye girmemiştim dün ilk defa off road yaptık..hatta bi kere 20cm yüksekliginde bi kaldırımdan indim geri çıkarken parça kırarım diye gaz vermeye korkmuştum..ama araziye girince iş değişti araç ruhunu buldu tık demiyor çok ilginç bi araç
![]()
Instagram : WideBodySixty
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)