tyMu Nickli Üyeden Alıntı filtre operasyonu sırasında çekeriz tehlikeli adamsın mori, efem arac 10 üzerinden 11 numara söze göreke yok ama far diyorum biliosun başkda bişi demiorum
yakuza Nickli Üyeden Alıntı tehlikeli adamsın mori, efem arac 10 üzerinden 11 numara söze göreke yok ama far diyorum biliosun başkda bişi demiorum bende ısterem efe fılterlere fıberden bı dusuncem var mersıne gel beraber yapalım su işi
bence sen adanaa gel samet hem mini bi buluşma our .D .D şmdi hem ben hem timu taaa oralara gelmeelim .D
yakındır şu headersı taktırmaya gelecem
gel gel beklerizz... .D
Maşallah, çıtalar gövde rengi olursa daha güzel olur bence
Chaq2 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah, çıtalar gövde rengi olursa daha güzel olur bence aklımdada renk tutma knusunda sıkıntılı bi araç oldugundan şmdilik bekliorummm... .D ama deli bi anıma gelirse tampon cıtalarını iptal edebilirim .D
işin yoksa gel pipercross kopyalayalım
http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat
tyMu Nickli Üyeden Alıntı işin yoksa gel pipercross kopyalayalım sız gelın benım evın altında garaj var
efeye demiştimde sende gel burdada bahce var
samet bu akşam onuruda alın gelin adanaya akşam güzel şeyler olacak .D
yeni resimlerin hçbirinde oynama yoktur mrk edenler için .D
01EG566 Nickli Üyeden Alıntı samet bu akşam onuruda alın gelin adanaya akşam güzel şeyler olacak .D mori vardiyadayım yoksa ordaydık simota mushroom gırdım tampondanda boruyu cektım kopenkkk gıbı sımdı resmen uluo serefsız
samet_61 Nickli Üyeden Alıntı mori vardiyadayım yoksa ordaydık simota mushroom gırdım tampondanda boruyu cektım kopenkkk gıbı sımdı resmen uluo serefsız hadi baimm valaa mrk ettim şmdi sesii .D bi gelmek farz oldu sanırım .D mersin yolcusu kalmasınnn... .D
01EG566 Nickli Üyeden Alıntı hadi baimm valaa mrk ettim şmdi sesii .D bi gelmek farz oldu sanırım .D mersin yolcusu kalmasınnn... .D mantarda dıerı kadar cok ses yok ama tampondan souk havayı bastııktan sonra yurur acaip farkettı
samet_61 Nickli Üyeden Alıntı mantarda dıerı kadar cok ses yok ama tampondan souk havayı bastııktan sonra yurur acaip farkettı zaten şu aşamada ssle işimiz yok .D gideri olsun yeter .D
01EG566 Nickli Üyeden Alıntı zaten şu aşamada ssle işimiz yok .D gideri olsun yeter .D headers yaptır moriii headers olmayınca 51 cekınce bosaltıo dırek
güncel bikaç foto.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları