..........
Yay işini de hallettim bugün, önler 3.5 arkalar 3 eibach spor prokit
URL=http://s1239.photobucket.com/user/blumenberg/media/image-3_zps4a9ac198.jpg.html][/URL]
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
araciniz hayirli olsun.bende aracima yay veya coil taktirmayi düsünüyorum.nasil memnunmusunuz bu sekilde aracinizdan?
Çok tşk ederimyaylardan sonra araç esnemeye başladı biraz daha, virajlara artık eskisinden daha sıkı ve güvenli girebiliyorum şiddetle tavsiye ederim, iyi ki 50mm olanı takmamışım, bu bile garaj giriş çıkışında ufak sorun teşkil ediyor
belli kullanım sonrası ufak da olsa biraz daha düşecektir
![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
broo bununla bile sorun yaşıyorum, garaja giriş sıkıntı biraz, ama alıştım artık, annem de memnun, aracı yavaş kullanıyorum şuan çukur muhabbetinden dolayı, yarın arkaları doldurursak nasıl gidicez 5'liktebu arada 5'lik sakın takma, e36 mı bu dediler, ben aslında serviscimin tavsiyelerine uydum, beni tanıyor ben 17'lerde bile çukurlarda hop hop ediyordum, araç istanbul yapınca yarım ya da 1 cm daha düştü, tam istediğim gibi oldu, öne lip alınca daha da yakınlaşacak, 5'likte takamazdım onu..
nasıl memnun musun sen yeni aslandan, gidişi sesi hakkında bilgi verben biliyorum da senden duymak istiyorum farkları ?
![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Herşey çok güzel bro ama buda yavaş gelmeye başladı artıkSesi çok güzel oldu ama kendi konumda video paylaştım ordan dinleyebilirsin
Bu arada ben 5'lik taktım bana yetmediDaha bişiler yapıcam bakalım.
Jantlar çok çok yakışmış maşallah. Oldukça gösterişli arabanız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)