ekranı nasıl yerleştirdiğini merak ettim.. bi iç mekan fotoğrafı koyarsan sewinirim..
Printable View
ekranı nasıl yerleştirdiğini merak ettim.. bi iç mekan fotoğrafı koyarsan sewinirim..
selçuk kardeşim nizam abi yaptı demiyorum amortisörleri onlar taktı diyorum niye hala bi çaba içerisindesin f&k almanyadan geldi sana kısayolunu gönderiyim fiyatını gör olurmu veya autopola gir orda görürsün hangi amortisör nekadar alla alla ya niye bir yalan yakalama çabasındasın onuda hala çözmüş değilim..
hım walla ozgunle benı tanıstırmanı ısterım eger oyle bılgılı bı arkadassa..
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=5545 ılgılı lınkede bır bakarsan sevınırım :D
bence bak .. sızı tanıstırırım dedıgın Ozgun un arabası.... 98 dedıgın 99 model vtecın sahıbı.... yazdıgın su sıte techturkey Ozgune aıt sıtedır.... OZgun sen harıc hepımızın yakın arkadasıdır... hee conta yaktım noldu mutlumu oldun :D sızde yapında sızınde yansın be kardesım....:hahaha: ayrıca sen nasıl bı adamsınkı benım arabama benden habersız bınıyorsun? ne iş?
arkadaşım bence konuşmanı burda kes, iyice bi gez sadece forumu, fikrin olur biraz... iyi forumlar.
şimdi sorunun başladığı yer yay yaylar coiloverin ki bile aracı 5 cm düşürüyor ve istediğimm seviyeye inmiyordu sorun burda bir başladı aldı başını gitti yoksa nizam abimin ustalığından en ufak şüphem yok yay alt ve üstleri dar ortası geniş tip denemediğim almadığım yay kalmadı fakat düşmüyor mesala resimlerdeki halinde 5 cm düşmüş hali ve deve gibi duruyor ama şuanda lastiğin yarısına kadar indirmeyi başardık ve ne ısıtarak ne keserek nede zıplayarak biniyoruz arabaya mükemmel bir sürüş keyfini yakalamak için çok uğraştık sorun orda yani arabanın kendisi havale ötesi o yüzden koni 7 cm lik yay var bende ve bu yay kimsede yok varsa eğer 10 milyara alıcam koni orjinal kutusuda bende kağıtlarıda bunlar çok para tutuyor ama hatta ve hatta torgue tuning bile bulamadı adam çok uğraştı hemde sağolsun bunlar hep masraf sen daha iyi bilirsin selçuk kardeşim..
hahahah arap sacı be kardeşim...
bılmıyorsan nıye konusuyorsun... ozgunle tanıstırırım dıyorsun.. sen ozgunle yuzyuze konustunmu hıc yada hıc konustunmu? arabasının 99 oldugunu cumle alem bılır sen 98 dıyorsun... burda reklam gıbı konusmaya gereNk yok onla tanıstırırım soyle bı adam var dısarda forumlarda ole bole yapıyo felan... kenan kardes sen daha fazla konusma bence...
seni allah gönderdi valla
tanımıyorsan benım aracıma nıye bınıyorsun yapım asamasındayken? ne mantık bu? panık felan yaptıgım yokta artık sıkıntı vermeye basladın... ısıne gelmeyen konulara nıye cvp yazmıyorsun? ozgunle tanıstırsana benı .. yada ıstersen ben tanıstırayım senı ne dersın... sana kısaca acık ve net olarak BU SITE SANA GORE DEGIL demek ıstıyorum kenan kardes. sen kcekmecetunıng.com a felan yaz sefakoy tayfası ıle daha ıyı anlasırsınız. hem 30 hp aldım demek yerıne 60 hp aldım desen heellaaaall sen bır numarasın derler hıc sorgulamazlar.... ben sıkıldım yazmaktan ya hadı selametle
arkadaşım kusura bakma hiç huyum değildir bir insana ders vermek yada birşeylere dayatmak ama sen bence bu "modifiye" işinde çok toysun ! nissanda mugen 7 yıldır bu işin içindeyim tolga gibi hiç duymadım ilginç..
3-4 yıl peugeot sitelerinin adminliğni yaptım burdaki insanların çoğu başka sitelerde aynı görevleri yaptı o yüzden inan burdaki üyelerin %90nı hem forum hemde modifiye işlerinde diğer sitelerdeki tiplere benzemez.. sen birşey söylersen sana herşeyi doğru şekilde sorarlar,siğer sitelerdeki gibi " vayy abi dehşettt ufff beeaa " denmez ;)
özgünü tanırsın tanımassın,selçuğu tanrsın tanımassın bilemicem ama bence pek iddaalaşma bu sitede.. kişisel tavsiyem sana ;)
stp is back :D
jantlar krom olmasaymış bska bi tercih olsaymış daha ii olurdu kazasız belasız.
Arkadaş belliki bu işlerde yeni fazla üstüne gitmeyin.
bu heralde en neşeli topic. :D
alla alla benim 1.6 arabama şuanda turbo takılıyo, ilk başta savaşa sormuştum ne verir diye, dedi bana 0.5 barda 30-40 arası alırsın. bende hmm iyi diyerek kabul ettim. yaklaşık 7-8 bin ytl harcadım. ulan keşke sadece bujileri değiştirip eksoz taksaydım...
eee can kardesım sen yanlıs kısıye sormussun.. savasa deılde bu arkadasa soracaktın...
ne güzel :D
Selam ,
Micrada kullandıgınız Mugen beyin hakkında bilgi almak istiyorum .
Teşekkürler.
Mügen stoplar hakkındada ben bilgi almak istiyorum .
Teşekkürler.
yaw cidden üstüne gitmeyin bu kadar, 9 sayfa topik olmuş baya eğlendi herkes herhalde bi nokta koyun artık
ya Alp kızıştırma ortalığı :D :D bak ne güzel burdayız,herkesin focuslandığı bir konu haline geldi. :D :D
o kadar araştırırım beyinleri,yazılımları incelerim..Nissan'da Mugen beyin ilk defa gördüm.
abi ne demişler Japonlar Veya Caponlar. :D :D
tebrik etmek lazım her konuda japonlar 10 numara :D
yaw adam anlamıyorm dıo sız hala ustune gıdıyosns gereksıs uzuyo mewzu 100 se 100 200 se 200 beygır noolck yanı adam pek anlamıyo ıste zorlamayın bence gerek yok
Bence de artık uzatmayın, sonuc olarak hersey ortada...
Muhtemelen mat siyaha boyanmıs ya da makyajlı farlar > FK
Resimlerde göremedigim stoplar > Mugen (Honda baymıs artık mugeni anlasılan yeni markalara el atmıs)
Koni yaylar, FK Amortisörler + Namistein 3.5 milyara 7cm, 500 milyona 1cm :)
Beyin zaten Mugen, artık yorum yazıp soru sorup adamın beynini de sulandırmayın :)
Emege saygı, ben de mugenden fason üretim isticem fiatlar icin, birazdan mail geciyorum :p
yanlıs olmasın arka stoplar "mügen" :D
ehehe antalyaya sattım kardesım kızımı ozaman :) demek sızde :) sımdıkı halının resımlerını bulabılırmısın bana ?
sarı venomlarla daha güzeldi:)
ahahah wenomlarlada ıyıydı evet ama bu halı bı tarzdı bence :)
Ben bunu kalkısta 2 kere gecmistim maslak sanayide :p
Masallahı vardı ama, o zamanlar tekti modifiye aleminde :)
ahaha evet lan nos var bu palıoda dıyoduk muahhaah :D guzel yuruyodu bızım duldul ama ,103 hp lık palıo yanında yemedı o aksam :) ama yemesın o body kıt dolu bagaj tesko o jantlar :)
O zamanlar güzeldi, simdi bos hersey...
O zamanlar aldıgımız zevk simdi hicbirseyde yok be kardesim...
Neyse yaslandıgımız belli olmadan mügenli micra konusuna geri dönelim :p
bende mügen beyin alıcam, üstüne limon sıkıp yicem, ya da beyin salatası mı yapsam?