User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
133 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: micra gtr den herkese selam :) !

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nismo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    namistaina nizam ustaya sorarsınız birde coilover sistemi onlar kurdu nekadar verdik nekadar eziyetli oldu nekadara aldık hepsini biliyorlar saygılar
    ahaha burda bıraz faka bastın... Nızam abıye selçugu kac senedır tanıyorsun dıye bır sor... en kral coıl overı 400 mılyona yaptırıyorum orda. bırde sen 3500 lıraya mal oldu dıyorsun.zahmetı vs sı max 600 700 lıra olur. Nızam abımın yaptıgı ıscılıgın fıyatını bana lutfen anlatma... sene 2000de resımde ekte olan aracı nızam abı yere basmıstır. daha tunıng araba nedır bılmezken bazıları ben bu ıslerı yaptırıyordum oralarda. 3500 ytl ye ben toptan olarak 7 8 araba yaptırırım orda... ucmak gereksız benden sana tavsıye. Kılıc a JGK yı getırsen felan demıssınde bıraz komık olmus... Emini katma buraya... hala ole gıder bole gıder gıbı konusuyorsunuzya tek sozum Sefakoylu olarak.... yapın TB 329 gıbısını Sefakoyden baska bı araba cıksın.... 500 mılyonluk ışe 3500 verdım dıyerek mod yapılmıyor... hee artı olarak 80+33 hp 113 hp yada ılk soyledıgın 120 hp ıse... bızım bı polo dızelımız var bı deneyelımmı senle drag ve rollıng ne dersın? bızımkı yaklasık 98 hp...Saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selçuk kardeşim ben sana arabadan anlamıyorsun demiyorum herkez kendi çapında bir bilgiye ve tekniğe sahip sana aracın 600 beygiri asfalttamı krikodamı vuruyo diye soran varmı yok? ozaman sen niye bukadar celalleniyon? ben arabamı yazmışım çizmişim he inanmazssın beğenmezssin ayrı konu tabi kimse kimseye inanmak zorunda değil.özgün diye bir arkadaş var biliyormusun onunda hondası var amerikadaki forumlardan soru yağmuruna tutuluyor bir hondayı nasıl bu hale getirdiniz diye herkezin iyisi var ben en kötüsü olabilirim en iyisi değilim aslada olamam ne vaktim ne zamanım nede okadar param var ama iyi olan arkadaşlarada en azından birşeyler yapmaya çalışan kişilere bu şekilde değilde anlatıcı fikir verici şekilde yaklaşmasını uygun görürüm doğru değilmi?
    ben sen anlamıyorsun dedın demedım zaten. sefakoy tayfasından duyulanlardan genel bı yazı. ozgunu tanımıyorum ben hondası varda modelı ne ozellıklerı neymıs?

nismo
    Misafir
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyin ve egzantrik ne marka die sormuştum sadece egzantrikleri söledin
    beyin mugen sanırım ama ben almadım onlar getirtti tam hatırlamıyom ama %80 mugen.

nismo
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sen anlamıyorsun dedın demedım zaten. sefakoy tayfasından duyulanlardan genel bı yazı. ozgunu tanımıyorum ben hondası varda modelı ne ozellıklerı neymıs?
    v-techi var 98 tam donanım ama okadar şeyi sayacak beyne sahip değilim ama tanıştırırım sizi bir gün konuşursunuz..saygılar

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekranı nasıl yerleştirdiğini merak ettim.. bi iç mekan fotoğrafı koyarsan sewinirim..

nismo
    Misafir
    ahaha burda bıraz faka bastın... Nızam abıye selçugu kac senedır tanıyorsun dıye bır sor... en kral coıl overı 400 mılyona yaptırıyorum orda. bırde sen 3500 lıraya mal oldu dıyorsun.zahmetı vs sı max 600 700 lıra olur. Nızam abımın yaptıgı ıscılıgın fıyatını bana lutfen anlatma... sene 2000de resımde ekte olan aracı nızam abı yere basmıstır. daha tunıng araba nedır bılmezken bazıları ben bu ıslerı yaptırıyordum oralarda. 3500 ytl ye ben toptan olarak 7 8 araba yaptırırım orda... ucmak gereksız benden sana tavsıye. Kılıc a JGK yı getırsen felan demıssınde bıraz komık olmus... Emini katma buraya... hala ole gıder bole gıder gıbı konusuyorsunuzya tek sozum Sefakoylu olarak.... yapın TB 329 gıbısını Sefakoyden baska bı araba cıksın.... 500 mılyonluk ışe 3500 verdım dıyerek mod yapılmıyor... hee artı olarak 80+33 hp 113 hp yada ılk soyledıgın 120 hp ıse... bızım bı polo dızelımız var bı deneyelımmı senle drag ve rollıng ne dersın? bızımkı yaklasık 98 hp...Saygılar
    selçuk kardeşim nizam abi yaptı demiyorum amortisörleri onlar taktı diyorum niye hala bi çaba içerisindesin f&k almanyadan geldi sana kısayolunu gönderiyim fiyatını gör olurmu veya autopola gir orda görürsün hangi amortisör nekadar alla alla ya niye bir yalan yakalama çabasındasın onuda hala çözmüş değilim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    v-techi var 98 tam donanım ama okadar şeyi sayacak beyne sahip değilim ama tanıştırırım sizi bir gün konuşursunuz..saygılar
    hım walla ozgunle benı tanıstırmanı ısterım eger oyle bılgılı bı arkadassa..

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=5545 ılgılı lınkede bır bakarsan sevınırım

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    beyin mugen sanırım ama ben almadım onlar getirtti tam hatırlamıyom ama %80 mugen.
    hmm ilginç nissanda mugen
    "Wagen"thusiast

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selçuk kardeşim nizam abi yaptı demiyorum amortisörleri onlar taktı diyorum niye hala bi çaba içerisindesin f&k almanyadan geldi sana kısayolunu gönderiyim fiyatını gör olurmu veya autopola gir orda görürsün hangi amortisör nekadar alla alla ya niye bir yalan yakalama çabasındasın onuda hala çözmüş değilim..
    aracın orjınal kıtı ıse bu FK lar takması neden zahmetlı onu anlamadım...

nismo
    Misafir
    hım walla ozgunle benı tanıstırmanı ısterım eger oyle bılgılı bı arkadassa..

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=5545 ılgılı lınkede bır bakarsan sevınırım
    bunlara bakmama gerek yok arabanın içine dahil bindim ben senin en son conta yakmıştın sanırım neyse ya..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bak .. sızı tanıstırırım dedıgın Ozgun un arabası.... 98 dedıgın 99 model vtecın sahıbı.... yazdıgın su sıte techturkey Ozgune aıt sıtedır.... OZgun sen harıc hepımızın yakın arkadasıdır... hee conta yaktım noldu mutlumu oldun sızde yapında sızınde yansın be kardesım.... ayrıca sen nasıl bı adamsınkı benım arabama benden habersız bınıyorsun? ne iş?

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım bence konuşmanı burda kes, iyice bi gez sadece forumu, fikrin olur biraz... iyi forumlar.

nismo
    Misafir
    aracın orjınal kıtı ıse bu FK lar takması neden zahmetlı onu anlamadım...
    şimdi sorunun başladığı yer yay yaylar coiloverin ki bile aracı 5 cm düşürüyor ve istediğimm seviyeye inmiyordu sorun burda bir başladı aldı başını gitti yoksa nizam abimin ustalığından en ufak şüphem yok yay alt ve üstleri dar ortası geniş tip denemediğim almadığım yay kalmadı fakat düşmüyor mesala resimlerdeki halinde 5 cm düşmüş hali ve deve gibi duruyor ama şuanda lastiğin yarısına kadar indirmeyi başardık ve ne ısıtarak ne keserek nede zıplayarak biniyoruz arabaya mükemmel bir sürüş keyfini yakalamak için çok uğraştık sorun orda yani arabanın kendisi havale ötesi o yüzden koni 7 cm lik yay var bende ve bu yay kimsede yok varsa eğer 10 milyara alıcam koni orjinal kutusuda bende kağıtlarıda bunlar çok para tutuyor ama hatta ve hatta torgue tuning bile bulamadı adam çok uğraştı hemde sağolsun bunlar hep masraf sen daha iyi bilirsin selçuk kardeşim..

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahah arap sacı be kardeşim...

nismo
    Misafir
    bence bak .. sızı tanıstırırım dedıgın Ozgun un arabası.... 98 dedıgın 99 model vtecın sahıbı.... yazdıgın su sıte techturkey Ozgune aıt sıtedır.... OZgun sen harıc hepımızın yakın arkadasıdır... hee conta yaktım noldu mutlumu oldun sızde yapında sızınde yansın be kardesım.... ayrıca sen nasıl bı adamsınkı benım arabama benden habersız bınıyorsun? ne iş?
    dedimya baştan kimse kimsenin ne olduğunu bilmiyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bılmıyorsan nıye konusuyorsun... ozgunle tanıstırırım dıyorsun.. sen ozgunle yuzyuze konustunmu hıc yada hıc konustunmu? arabasının 99 oldugunu cumle alem bılır sen 98 dıyorsun... burda reklam gıbı konusmaya gereNk yok onla tanıstırırım soyle bı adam var dısarda forumlarda ole bole yapıyo felan... kenan kardes sen daha fazla konusma bence...

nismo
    Misafir
    bılmıyorsan nıye konusuyorsun... ozgunle tanıstırırım dıyorsun.. sen ozgunle yuzyuze konustunmu hıc yada hıc konustunmu? arabasının 99 oldugunu cumle alem bılır sen 98 dıyorsun... burda reklam gıbı konusmaya gereNk yok onla tanıstırırım soyle bı adam var dısarda forumlarda ole bole yapıyo felan... kenan kardes sen daha fazla konusma bence...
    ben kelimemi esirgemem burda beni tahrik etmene gerek yok sinir yapma sakinleş sen nasıl bir adamsın demişsin benim arabama biniyorsun bende diyorumki sen beni tanımıyorsun bende seni tanımıyorum bir gün inşallah tanışırız diyorum panik yapma

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    seni allah gönderdi valla
    "Wagen"thusiast

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tanımıyorsan benım aracıma nıye bınıyorsun yapım asamasındayken? ne mantık bu? panık felan yaptıgım yokta artık sıkıntı vermeye basladın... ısıne gelmeyen konulara nıye cvp yazmıyorsun? ozgunle tanıstırsana benı .. yada ıstersen ben tanıstırayım senı ne dersın... sana kısaca acık ve net olarak BU SITE SANA GORE DEGIL demek ıstıyorum kenan kardes. sen kcekmecetunıng.com a felan yaz sefakoy tayfası ıle daha ıyı anlasırsınız. hem 30 hp aldım demek yerıne 60 hp aldım desen heellaaaall sen bır numarasın derler hıc sorgulamazlar.... ben sıkıldım yazmaktan ya hadı selametle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)