User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
133 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: micra gtr den herkese selam :) !

nismo
    Misafir
    Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    82(orjinal hp) + 33(sizin veriniz) = 115 (dyno sonucuyla aynı değil)
    120(sizin veriniz) - 82(orjinal hp) = 38 , yine 33 değil
    111(dyno verisi) - 82(orjinal hp) = 29 , 33 değil

Bir yerde hata var ama
    bende sana ortalama verileri veriyorum dyno zaten 10 ps ye yakın eksik veriyor saygılar..

SBR
    Misafir
    Rx 7 motoru ile micra motoru aynı özelliklere mi sahip diyosun

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin boşverin hp sini vidyo isteriz anlarız

nismo
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bastan sana soyle soylıyım eger bu sıteye yazıyorsan bu sıtede TR dekı en bılgılı tunerların araba fun larının oldugunu bılerek yazmanı tavsıye ederım. 1.3 mazda rx7 nın kac hp oldugunu rx ın kac hp oldugunu hepımız bılırız. sen bıze o hp nın neden okadar cok oldugunu acıklayabılırmısın?

not: burda kımse kımseye bılmıslık taslamak ıcın yada baskasını asagılamak ıcın bulunmuyor lutfen buna gore davran... aracına kımse olumsu konusmamıs,sadece senden aracın hakkında detaylı bılgı almaya calısıyorlar
    pardon doğru söylüyorsun kimse kimsenin kim olduğunu bilmiyor dedim ya bir gün tanışma fırsatımız olur inşallah.. olumsuz cevaba olumsuz olumlu cevaba saygımız vardır ayrıca kim nasıl konuşacağımı bana öğretemez bende kimseye saygısızlık etmem kardeş oke? ben aracım hakknda bilgiyi yazarım sorulan soruya cevabımı veririm cevabımı beğenmezssin oda senin bileceğin bişi saygılar tekrar..

nismo
    Misafir
    Alıntı SBR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rx 7 motoru ile micra motoru aynı özelliklere mi sahip diyosun
    öyle birşey demedim sadece düşük motor nekadar beygir üretebilir onu kastettim ama hata yaptım herhalde

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman sen aracınstandart olarak kac cc kac hp benzınlımı dızelmı onu soyle bıze . zaten modlarını yazmıssın...

kımseye bırsey ogretmeye calıstıgımızda yok

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nismo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardon doğru söylüyorsun kimse kimsenin kim olduğunu bilmiyor dedim ya bir gün tanışma fırsatımız olur inşallah.. olumsuz cevaba olumsuz olumlu cevaba saygımız vardır ayrıca kim nasıl konuşacağımı bana öğretemez bende kimseye saygısızlık etmem kardeş oke? ben aracım hakknda bilgiyi yazarım sorulan soruya cevabımı veririm cevabımı beğenmezssin oda senin bileceğin bişi saygılar tekrar..
    daha yeni üye oldun ve direk böle girişler yapıyosun burda nasıl davranacağını biz söleriz ewt söledikte forum kurallarını açıp okursan mesala görürsün bunları burası herkezin buluştuğu bi forum sen bişi paylaştında iyi ve kötü yorumlar elbet olacaktır hea sen sadece iyileri istiyosan bişi paylaşma ztn

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pardon ben 1,2litre olan icin konustum bu kac litre acaba;
    1.2 litre olan 80hp..<< tool sen mazda rx7 1.3 litrelik aracın kaç beygir ürettiğini biliyormusun?
    rx7 ye 1.3 litre olarak gören biri daha...Sen hiç anlatma daha ben anladım durumun vahimiyetini

spEEdy_gOnZAleS
    Misafir
    forum muabbetini bilmeyen bi adam daha önce hiçbir foruma üye olmamış biri elbetteki buradaki muhabbetin nasıl olması gerektiğini birilerinden öğrenmek zorunda burası bilgilerin paylaşıldığı emeklerin sergilendiği bir ortam. doğal olarak senden bilgi istiyorlar ama iki sayfa boyunca okuyorum istenilen merak edilen bilgileri söylemek yerine yazılanların içinden kendi istediğin kısmını alarak ortamı saptırıyorsn. arabanı gördüm daha önce, hiçte öle dünyada tek bi hali yoktu. Güle güle kullan kazasız belasız.

nismo
    Misafir

Exclamation

Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha yeni üye oldun ve direk böle girişler yapıyosun burda nasıl davranacağını biz söleriz ewt söledikte forum kurallarını açıp okursan mesala görürsün bunları burası herkezin buluştuğu bi forum sen bişi paylaştında iyi ve kötü yorumlar elbet olacaktır hea sen sadece iyileri istiyosan bişi paylaşma ztn
    ben forumunuzun kurallarına aykırı konuşmuyorum sende meşhur olmaya çalışma canını sıkan bişey varsa paylaşma oke!

nismo
    Misafir
    Alıntı spEEdy_gOnZAleS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forum muabbetini bilmeyen bi adam daha önce hiçbir foruma üye olmamış biri elbetteki buradaki muhabbetin nasıl olması gerektiğini birilerinden öğrenmek zorunda burası bilgilerin paylaşıldığı emeklerin sergilendiği bir ortam. doğal olarak senden bilgi istiyorlar ama iki sayfa boyunca okuyorum istenilen merak edilen bilgileri söylemek yerine yazılanların içinden kendi istediğin kısmını alarak ortamı saptırıyorsn. arabanı gördüm daha önce, hiçte öle dünyada tek bi hali yoktu. Güle güle kullan kazasız belasız.
    bilgi nasıl istenir nasıl verilir ben bilirim arkadaşım daha fazla ortamınızı germiyim ben canım sıkılmaya başladı tavsiye üzerine dostluk amaçlı ziyaret ettim sitenizi ama size dost değil hasım lazım sanırım bazılarına pardon herkezi katmıyim neyse bol forumlar size ben onlineyim hem reel hem sanal kolay gele..

nismo
    Misafir
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rx7 ye 1.3 litre olarak gören biri daha...Sen hiç anlatma daha ben anladım durumun vahimiyetini
    sen çok biliyorsun pardon.. bide çok bilmişlik yapmıyoruz diyosunuz dimi? neyse arkadaşlar benim yeterince hasmım var bir kamyon daha olsa bir kamyon daha isterim ama ben dost bulmaya geldim kolay gele hepinize..
    bu arada cevap hazırdır kimse üzülmesin..

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Masallah,Guzel gunlerde kullan aracını..
    120hp olayını bende pek anlamadım ama neyse..dynodayken videosunu cekersin,eklersin boylece konu kapanır..kac hp,kac nm tork,max.hız kac hem sen hem biz gormus oluruz..konuda kapanır..kazasız belasız kullan insallah..
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

nismo
    Misafir
    arkadaşlar ben belki sanal dan anlamıyor olabilrim ama giren herkeze merhaba dedim yanlış hatırlamıyorsam tabi kim ne sorduysada cevap verdim güzel soru güzel cevap herkeze saygılar kalp kırdıysam affola hayırlı forumlar..

nismo
    Misafir
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah,Guzel gunlerde kullan aracını..
    120hp olayını bende pek anlamadım ama neyse..dynodayken videosunu cekersin,eklersin boylece konu kapanır..kac hp,kac nm tork,max.hız kac hem sen hem biz gormus oluruz..konuda kapanır..kazasız belasız kullan insallah..
    sağol kardeşim güzel sorulara herkez güzel cevap verir allah razı olsun..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle birşey demedim sadece düşük motor nekadar beygir üretebilir onu kastettim ama hata yaptım herhalde

Rx-7 nin çalışma prensibi ve parçaları pistonlu motorlara göre tamamen farklıdır.Kagıt üstünde 1.3 cc gözüken rotary +-2.600 cc ye denk gelmektedir.Kesinlikle senin kullandıgın tarz motorla karsılastıramassın rotaryleri..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

nismo
    Misafir
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rx-7 nin çalışma prensibi ve parçaları pistonlu motorlara göre tamamen farklıdır.Kagıt üstünde 1.3 cc gözüken rotary +-2.600 cc ye denk gelmektedir.Kesinlikle senin kullandıgın tarz motorla karsılastıramassın rotaryleri..
    yiğit kardeşim zaten ben karşılaştırma yapmıyorum benim aracımla rx 7 yi o çift turbo benim 1.2 motorla uzaktan ve yakından alakası yok ama 30 beygirlik bir çalışma yapmışız arkadaşlar benimsiyemediler ben bunu çözemedim yoksa araç belli haa ingilterede de var micra bilmiyorum gördünmü 350 beygir benim aracın aynısı büyük çabalar büyük emekler harcamışlar biz okadar oynayamayız bizim gücümüz yetmez biz sadece 1.2 motora ne uygulamışız ne almışız onu açıkladık ama açıklamaz olaydık saygılar arkadaşım..

nismo
    Misafir

nismo
    Misafir
    bir micra ve 350 beygir tamamen farklı bir çalışma yapılmış önde 1.6litre arkada 1.6litre uygulaması yapılmış ama bize tamamen uzak yapılması türkiyede hem maddi hem işçilik olarak imkansız yani en azından bana göre imkansız..kolay gele herkeze

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)