maşallah Allah kazasız belasız binmek nasip etsin ufak rütuşlarla çok daha güzel olucaktır.![]()
maşallah Allah kazasız belasız binmek nasip etsin ufak rütuşlarla çok daha güzel olucaktır.![]()
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre
allah kaza bela vermesin ya vti aşkı çok kötü bişe ya anlaşıldı bir vti almadan bana rahat yok
kazasız ve cezasız sürmen dileğiyle![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
hepinize teşekkür ederim saolun vtibambaşka bi araba hele vtide v2 kit varsa dahada başka oluyormuş daha öncede vti kullandım ama v2siz hiç bi güzelliği yokmuş onu örendim ondan çıkan o ses typeri aratmıyor bana![]()
yusuf ben bu arabayı ölebi hondacıdan aldımki şaşırır kalırsın fatih abi arabanın sanrof açma anahtarına kadar hepsini saklamış bana teslim etti demek istediğim tüm orjinal parçaları var bende farlar stoplar takıcam hepsini ama yavaş yavaş aceleye gerekyok önce iş sonra zaman oldukça arabaya el atacağım![]()
maşallah Allah kaza bela vermesin...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Maşallah hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
cam vizörlerini satmayı düşünürseniz alırım![]()
Maşallah hayırlı uğurlu olsun.
Sedan ilk sahibinden kazasız boyasız daha ne olsun..
Bence o paralara alıcağınız type r a hertürlü on basar bu araç![]()
Maşallah çok temız.İyi günlerdee
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullan la yüzünü unuttum 2 sene oldu nerdeyse 200 km lik yoldasın bi ara gel çay ısmarlayım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)