maşallah içi temiz olsaymişş=)
kazasiz belasız=)
hey maşallah, çok çok tatlı duruyor.
teg motoru durumu nedir timu, inşallah gerçekleştirirsin hayırlısıyla?
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
teg motoru kesin değil.. ikinci arabayı almayı planlıyorum....
kendi motoruda gayet iyi şimdi ama yakında piston segman ve yatak seti girmeyi planlıyorum uygun nede olsa bunların motor parçaları....
maşallah..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
20 ARALIK 2011
Çalışmalarım son hız sürmeye devam ediyor... mekanik tam olarak bitmiş durumda şu anda tüvden geçmek için OCAK ayını bekliyor... sırada herhalde motor şanzıman revizyonu var yada kaporta yapılacak![]()
buda son 7 ayda yaptığım yol![]()
şu anda 175.000km yeni foto yakında
Sonra 2 kutu dolusu malzeme aldık....
Ön Diskler,
Ön ve arka kampana balataları,
Arka Trapez ve kamber fişekleri,
Rot başları,
Sağ Sol Akis Başı,
Komple egzo keçeleri,
Karter ve kulbutör contası,
Ön alt üst Rotiller,
Rot keçeri,
Orijinal 175.000 Kmdeki 22yıllık fren diski... tornalatsam 5 yıl daha giderdi ama gerek yoktu
Yeni diskler;
Son olarakta boşluk yapan direksiyon kilidini yeniliyorum.... Yakında daha fazla foto ve ayrıntıyla geri dönecem :P
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Maşallah Timu. Bunu da tertemiz yapıp satma da, evladiyelik bir tane EF kalsın bari. Motor da standart mı kalacak, yoksa SOHC VTEC falan yapacak mısın?
maşallah fazla orjınalmıs![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için...
FCX ; kardeşim motor revize edilirken ilk amacım injeksiyona geçmek olacaktır carburatör artık upgrade etme vakti geldi.. emisyon çok fazla ömrüde azaldı ve tamir kitleri kalmadıbir PGM-FI + sıralı LPG oldumu yemede yanında yat eftiki olur ekonomik ve ömürlük amacım bunda... vtec kapakta maliyeti fazla oluyor onun yerine egzantrik ve kasnak takmak daha mantıklı geliyor bana
bakalım ilk iş revizyon ve injeksiyon ardından ecu bağlandığı an önümüz açık olur o zaman daha sağlıklı planlar yaparız
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Maşallah kazasız belasız...
masallah kazasız belasız bende enjeksıona donmeyı dusunuyorum carburator tad vermıor arac cok yakmaya basladı carburatore bakım yaptırdınzmı hc
Kolay Gelsin Maşallahh.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)