offfffff cok kötü olmuş o arbadan sag cıkman bile mucizeymiş allahtan verilmiş sadakan varmış alllah daha beterinde korusun,,
yeni arabanda cok güzelmiş tekeri hep yere basar inş
offfffff cok kötü olmuş o arbadan sag cıkman bile mucizeymiş allahtan verilmiş sadakan varmış alllah daha beterinde korusun,,
yeni arabanda cok güzelmiş tekeri hep yere basar inş
kazan için çok geçmiş olsun eski sağlına kavuşman sevindiri..yeni bücürünü kazasız belasız iyi günlerde kullan![]()
45 Ay plakasını yesinler fotolarda güzel çıkmış bücür...
İş hayatına atılınca 306 dan da iyisini alıp yaparsın sağlığın yerinde olduktan sonra gerisi sorun değil...
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
yeshim teşekkur ederim senin aracını simdi gordum senin için de aynı dileklerimi burada tekrarlayım umarım senin ki de o beyaz kadar güzel olur...
Bülent abim iyi niyetlerin icin teşekkur ederim sen gercekten de izmirdeki 306 gti kullanıcıları içinde en beyefendi olanısın ve o araca cok yakısıyorsun boşver benim arabam da senin sayılır vazgecme sen o sevdadan... Bu arada bak kimi xenon hediye ediyo araba hediyesi olarak kimi Usb bellek nerede benim araba hediyem
sülüman iyi niyetlerin icin cok teşekkurler daha iyisi sizlere olur insallah...
PROMİNENT hocam cok teşekkur ederim,umarım Allah'ım kimseyi saglıgından etmez...
Sensei sensei sensei...Sana diyecek birsey bulamıyorum,hastane zamanından bu zamana kadar gosterdigin vefadan dolayı artık sana ne desem az ama ben yine de koca bi teşekkur edeyim...AY artık insanların kafasında oturdu 4 ıldır 3 aracda da AY plaka artık oturdu, hem de Aykut un AY ı hem de A.Yeni nin AY si güzel bi plaka oluyo benim için...
İş hayatına az kaldı Ahmetcim ama su bi yılı sakin gecirip ailemin yüregine su serpmeliyim biraz onun ardından inşallah daha iyisi de olur ama benim gonlum hep 306 da kalacak heralde...
Bunlar da C2 min Angel's Eyes
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
Sevgili Dostum bi tane grill modeli buldum abartıdan uzak fakat tamponlarla butunluk ister..Bu model senin kafanda daha farklı bi çözüm yaratır.Kötünün iyisi
![]()
US Performance
Kardeşim görüştüğümüz ilk gün benim de sana bir hediyem olacak, haftaya bir gün görüşelim sen de müsait olursan.
teşekkürler aykut,tekrardan hayırlısı olsun,angellar yakışmış.bizimkiler corsa sevdasından vazgeçmiyor ama istanbul'a aldırıyorum bir tane c2 hdi full
kazasız belasız iyi günlerde kullan,izmire geldiğinde bekliyoruz...
a3 için dua ettirdin gittin dizel aldın ne adamsın yaw sırf sinemadan yırtmak için yaptın deme :P
hayırlısı olsun kardeşim kazasız belasız...
A3 olsaydı iyi olacaktı valla,arac cok güzeldi ve hala yakınlarımdan biri alsın isterim onu ama tuketim olarak bu arac onun tam tersi sekilde beni cok mutlu ediyor.1 depo=1100 km...
Bu arada sinema kolay gideriz yine
İyi niyetlerin için cok teşekkur ederim tekrar tekrar...
i_could...
Dün rahat biraz battı sanayiye gitmişken herseyini kendi ellerimle yaparak angel ların ledlerini parlak kırmızı olanlarla degiştirdim.bilmiyorum daha once yapan varmı ama bence kötü olmadı...
bu gece goruntusu...
Bu da gündüz...
![]()
Hayırlı olsun
Ama kırmızı ledler pek hosuma gitmiyor acıkcası, burda bi golflü arkadasta denizlide de sheyhzadenin corsasında vardı.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin..
Angel eyes farlardaki 3 nokta ledi sökerseniz daha iyi görünür bence..![]()
-Hayırlı olsun Arif diye arkadaşımızda yapmıştı kırmızı angel ama bende beğenmiyorum hemde çok acaip geliyo göze bilmiyorum zevk meselesi ..
-Kazaskz belasız ..
valla eger arac daha uzun süre kalacak olursa düsünebilirim zaten senin avatarı gordukce kule gergisi istiyorum eger satmazsam neden olmasın...
Teşekkur ederim bi tanesi sonuk yanıyodu o da yerinden cıkmış taksam gecekti ama o kadar herseyi sokmuşken degistireyim dedim maksat yorgunluk olsun
Teşekkur ederim cok saol
Ama bunlarda 3 nokta led yok kiasagıda sadece 2 tane birbirine paralel led var onlar da halkaların altında plastikle kapalı oaln kısmda biri saga biri sola bakacak sekilde duruyor...
Teşekkur ederim,demekki ilk ben degilmişimya bende biraz garipsedim ama o kadar fena durmuyo...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)