Maşallah kazasız belasız..
Printable View
Maşallah kazasız belasız..
@swat42
Gerçekten paha biçilmez.
Yolda arabayı sola yatırıp gitmek,
Kırmızı ışıkta dururken sanki ani fren yapmış gibi arkayı kaldırıp öyle bırakmak,
Kırmızı ışıkta en önde dururken arabayı komple yere yatırmak ve yaya geçiden geçenleri şaşırtmak.
Yuvarlak otoparklarda 5 kat inerken araba sola yatsa bile arabayı tek tuşla hizaya sokmak ve saatte 50km hızla otoparka inmek.
Hepsinden öte bunları yaparken yan araçtaki şaşkın bakışları yakalamak.
Yurdum insanının arabanın camından sarkıp kaldır kaldır diye bağırması. :)
Daha sayardım ama saymakla bitmez eğlencesi.
@Tholl-ga
Hiç takmadın olm sen onları. İlk ben taktım sıfır. Benim jantlarım onlar :D
@phoenixs
Teşekkürler.
Efsane kasa gerçekten.
Bu yapılanları hak ediyor.
ne güzel altına kedi felan da girmez işte arabanın basık aracın güzelliği :D Maşallah
çok iyi yaa bayıldım gercekten Kocaman Maşallah.
Air li araclarımız cogalıyor ınsallah.Bu sıstemı malıyetı bellı boyle bır malıyetı gozden cıkardıkdan sonra 50-li yanaklarla dolasman bence sisteme ters coılde gorur o ısı40 yanakla cok ıyı olur dıye dusunuyorum Kazasız belasız ınsallah
Hahaha :) o sasiran yayalardan biri de bendim. Etiler tatlises kebabin yanindaki dar sokaktan cikmistin, bisiler oldu araba bir alcaldi yukseldi, nooluyo lan dedim :) yazin oldu sanirim.. İyigunlerde kazasiz belasiz insallah..
Masallah kazasız belasız.
Maşallah aracınız cok güzel , bu kadar ayrıntıyla ilgilenip işi sadece ustaya bırakmamışsınız oda diger iyi bir yanı.
Jantları dışı vs.. güzelde ben ön eki begenmedim.Biraz kaba durmus gibi onun yerine kalın bi karlık dusunebilir bence.
@Rec.O
Kediler uzak duruyor zaten
@RıdoO
Teşekkürler
@tuncay enis
45 yanaktayım ama dediğin gibi 40 daha iyi olacak.
@emreozer
O aradan yerde sürünerek çıkıp sonra arabayı kaldır-indir-yatır yapıp milletin ayarını kaçırmaya bayılıyorum :D :D
@ERTAN
Teşekkürler
@Eyup Duygun
Ön ek orjinal 25.yıl spoyleri
Aslında tavan spoyleri hariç aracın dışı komple orjinal 25'inyıl GTI ile aynı.
Karda bi başka duruyor KD maşallah
maşşallah güzel günlerde kullanın. kullanması eğlenceli olsa gerek ayrıca kedili videoyu izlerken yarıldım. =)
maşallah çok güzel bir uygulama olmuş... ayrıca araç çok şık tertemiz görünüyor...
Teşekkürler arkadaşlar.
İkinci kompresörüm de yolda.
İnş onu da takıp dolum süresini yarıya indireceğim. :)
Maaşallah yaa :)
aır rıde hastası olarak süper vall tebrik ederim.... yanlız merak ettiğim bi konuda beni aydınlatırsanız sevinirim alçak konumdayken arabanın konforu nasıl acaba... benim aracım vw bora bende vogtland coılover var en son seviyede.. gayet memnunum acaba coılover le aynı mıdır...
çok güzel birşeymiş. güle güle kullanın.
Süpermiş gerçekten. Allah kaza bela göstermesin..
farklı bi ofsetli jantla araç daha da renklendirilmiş olur bu basıklıkla harika olur