maşallah..
maşallah..
yay kestirme kesinlikle tavsiye edilmeyen bir şey. hem de arka fazla düşmüş. zaman kaybetmeden eibach tarzı spor yay alın bence.
araç çok güzel maşallah ama yayları kestirmeseydiniz keşke..arka tarafın yaylarının iki ucuda dar bizim araçlarda farkettiyseniz siz bir tarafı kesince geniş gelecek yerine tam oturmayacak serbest kalacak.Allah korusun yerinden çıkarak sorun yaratabilir. 307 için eibach almayada gerek yok fk kullananlar çok memnun.Ben de aldım kısmetse yarına taktırıcam aracıma.Jantların ofseti biraz az birde sanırım ön jant içerde kalmış biraz
araç güzel kazasız belasız ama arka spoiler kapı bantları ve tamponlarda ki yerlerde siyah olsa arac daha tatlı olucak![]()
Volkswagen TDİ Power
fk alınca böyle oluyor araç buyrun.Taktırır taktırmaz çekildi bu fotoğraflar bir iki günde tam kıvamına geliyomuş yay az daha oturma payı var yani.
http://www.techturkey.com/forum/otom...anpeco307.html
Hemserimmasallah guzel olmus kesmekten baska caren yok cunku 307 nin.kafasi spor yayla dusmez yada coil isine giriceksin..oncam filmi kare on plaka bide biraz cila ve lastik parlatici
![]()
Teşekkür ederimevet yayla bu kadar düşüremezdim ve lastikleri değiştirdiğim zaman biraz daha basmayı planlıyorum kafadan.Ön camda film vardı ilk fotoğraflarını gördüyseniz sonra nazar deydi ön cam çatladı ve 1 hafta önce değişti tekrar film çektireceğim.Pasta cilaya sokacağım sıradaki işlemim o
![]()
maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)