Bagaj acma yerini iptal edebilsen harika olurmus.
Bir de ledli stop gidermis![]()
Bagaj acma yerini iptal edebilsen harika olurmus.
Bir de ledli stop gidermis![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Guzel gunlerde kullan..temiz gsi..tabi 94 dohc oldugunuda belirtmek gerekli..ecotech yalandısına stop gerekli bencede..motorada yapılabilicek bikac islem daha var..mesela Mantzel diyelim kısaca
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Mantzel almak istersen bana ulas..yardımcı olurum![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
kazasız belasız.. ön tarafa kare değilde normal app bastırsan çok daha iyi durucak sanırım. ama bu hali bile fenalardaçok temiz gözüküyo gerçekten.. fotoğraflarda güzel çekilmiş emek harcanmış belli.. ellerine sağlık.
Senin aracını gayet iyi biliyorum Anılcım,gercekten cokta begenirdim.DOHC'lara gore diyorum ben..ama herkesin tercihi farklı tabi,ben dohc tercih ederim sen ecotech![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
yok bende doch severim daha iyi motor daha verimli daha dayanıklı ama ecotech yalan yazmışsın ya direk ondan dedim 5 yıl öncede böle demişlerdi![]()
Yaa dedigim gibi iste ecotech'lede emek,zaman harcanınca ve kaliteyi konusturunca cok guzel isler cıkıyor ortaya(orn.senin corsa'n yada bertone turbo'lar v.s)..ama seninde dedigin gibi dohc daha verimli ve dayanıklı o bakımdan yazdım
neyse demirn konuyu dagıtmayalım..tekrar guzel gunlerde kullan..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
dağıtın ya problem değildohc mu ecotec mi tartışması yapıoz işte ne güzel :P nedense ecotec ismi kulağıma hiç hoş gelmio dohc daha karizma duruo
![]()
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)