Renkten dolayı araç iki kat daha iyi duruyo ama yay koyarsın bi o kadar daha hoş görüntü olucaktır :) hayırlı olsun tekrardan ...
Printable View
Renkten dolayı araç iki kat daha iyi duruyo ama yay koyarsın bi o kadar daha hoş görüntü olucaktır :) hayırlı olsun tekrardan ...
ASR iptali ve yazılım icin yardımcı olurum istersen.
Kocaman Masallah Yavrum Cok Begendım Ozellıkle Rengını :D
harika bi arac typerdan bile iyi bence :)
demek sana nasip oldu bu araç hayırlı olsun. ilk iş enjektör temizliği yaptır.
bir ara buluşalımda verilerini filanda ölçelim. turbosunu emme basıncını v.s
büyükçekmecedeyim ben. bi gün istersen ölçeriz verilerini. bişi varsa temizlik yaptırırsın. bu araç 75.000 + km dimi ?
dediğim gibi bi gün gelirsin müsait olduğumuzda ölçelim verilerini. bişey yoksa temizletmeye gerek yok. boşuna para vermezsin. bu araçlarda çok benzin lambası yakınca klasik enjektör kurum yapıyor.
evet 79000 kmde suan haberleşiriz dedigin gibi baktırırız ama bildigim kadarıyla benzın ısıgı kolay kolay yanmayan bı aracdı öncesi:)
rs tuner var bizde. en beleşinden bütün hataları doğruları gidişini dyno çıktısına kadar alabiliyoruz. hemde yol şartlarıyla haraket haline veri kaydederiz. CLIORS nicki alper abide veri incelemekten iyi anlar bakarız işte.
çip var yazmışsın hem görmüş oluruz nedir ne değildir ona göre direk rollere çıkmadan bilgin olur aracın hakkında.
hayırlı olsun gercekten alınabilecek en duzgun rs i almıssın .
acilen alcaltılıp jantlar siyaha boyanıp r26 stikcerlerı yapıstırılmalı diye dusunuyorum :D
koyu füme veya bronz renk yap. sticker olayınada hiç girme bence. maşpiyellere renault sport yapıştırırsın küçük maspiyeller için olanlardan. gerisini boşver alaca bulaca olmasın. sade daha güzel.
recarosu yeter bunun. bir ara arabamı satıp bunu almayı planlıyordum. siteden birine gitmesine sevindim
r26 r olayına girme ztnde :)
benim r26 stickerı dediğim F1 ztn
ornek ;
http://www.goauto.com.au/mellor/mell...pg?OpenElement
bu araba bende olsa kesinlikle bunun aynını yapardım cok hos duruyor bana gore.
http://i191.photobucket.com/albums/z...9/100_0931.jpg