jant rengı harıc aynısını yapıcam zaten:)
Printable View
jant rengı harıc aynısını yapıcam zaten:)
hayırlı olsun Tunç, özellikle rengi ve koltukları harika :) Allah kaza bela göstermesin
Sanırım 1-2 sene önce havalimanı otoparkında görmüştüm, çok beğenmiştim
Ne kadar dikkat çekici bir araç ki hala unutmamışım aklımda kalmış, maşallah Allah kaza bela vermesin
Maşallah araç çok başarılı
Koltukları jantları ap ayrı zaten diğer Megane Rs lerden
plaka güzelmiş kızılderili gibi :D
ugk!
Masallah yavrum, hayırlı olsun ;)
Koltuklara bittim :D
Kanka öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin, :)
Sen işini bilirsin , bunu bikez daha gösterdin :) ,
Hayırlı olsun rengiyle modeliyle standart temiz duruşuyla cok hoşuma gitti güle güle kullan
herkese cok tesekkur ederim tüm arkadaslarında söyledigi gibi rengi koltukları jantları temizligi cok cezbetti beninde fazla kurcalamadan temiz temiz binicem allah daha iyilerini nasip eder inşallah
maşşallah kazasız belasız hayırlı olsun
faz 2 leri severim, 3 ve 4. vites 5000 rpm de kac km hız yapıyor bi ara bakıp yazarsan sevinirim
maşallah boncukkkk gibiii harbiden allah kaza bela vermesin
walla kocaman maşallah bittim =) renk olsn koltuk jant çok gzl ALLAH kaza bela vermesin
yürürü falan güzel clio rs den iyi 182likden özellkle 6 ılerı olmasıda cok cok ıyı
güzel araç, kazasız belasızz ;) :)
Maşallah çok güzelmiş. Severim MeggyRS'leri. Ben araç alıcağım sırada fiyatları çok uçuk olmasaydı bende almak istiyordum.
ah ah bende niyetliydim bu aracı almaya ama kaçıdrık .. hayırlı olsun güle güle kullanın :)