maşallah şimdiye kadar çok güzel olmuş dahada güzel olucak gibi kazasız belasız kolay gelsin
Printable View
maşallah şimdiye kadar çok güzel olmuş dahada güzel olucak gibi kazasız belasız kolay gelsin
maaşallah barış bey.
ne demek lafı mı olur ;)
heyt be güzelliğe bak maşşallahh barışım daha da güzel olacak inşallah kazasız belasız kullan kardeşimm tekrarr hayırlı olsun!
tektek baktım sıze kolay gelsın gayet guzel gıdıyo
bay be ilk resimdeki jantları zamanında ne aramıştım gece rüyalarıma bile giriyordu :)
maşallah araç güzel olmuş
MAsallhhh güzel çalışmalar olmuşş ,kazasız belasızzz....
maşallah barış cok guzel oldu artık manuel vitesden sonra bi de coilover aldın mı tadından yenmez :D kazasız belasız ii günlerde kullan kardeşim.
anlatım da araç da çok güzel.. coillenirse çok daha güzel olucak
hayırlı olsun çok güzel maşşallah..
çamurluk içine kullandığın izolasyon malzemesini nerden temin ettin kaça aldın?
maşallah kazasız belasız
maşallah....
çok çok güzel olmuş bende zevkle okudum allah kaza bela göstermesin maşallah :)
Pimp My ride stayle olmuş emeğe saygı çok güzel
Geçenlerde 3 arabayı arka arkaya geçerken görünce şaşırmıştım. Bende Tuzla'dayım. Her türlü çay, kahve, nargile ısmarlarım. : ))
kanka allah kaza bela vermesin çok güzel oluyor :)
maaşallah çok çok güzel olmuş.
Bu arada bu araçlar otomatik vitesle yanlıyabiliyormu? yanlıyorsa vitesin dayanımı bu olaya karşı nasıldır?
wuuuuuuu sexy ...
masallahh cıddı ugrasmısınız gecenler marmara unıverstesı spor akemedımısınde gordum gıbıme gelıyor ya sızın aracınızdı yada baska bır 200 sx dı :)
herkese tekrar tekrar cok tesekkür ederim :) elimden geldigince yapmaya calışıorum işte bişiler :D