ahaha sende saol efecim :D ne demek yine bekleriz :D
03-04-2011, 14:50
:pEAce:
Alıntı:
Muvaffak Nickli Üyeden Alıntı
heyt be güzelliğe bak maşşallahh barışım daha da güzel olacak inşallah kazasız belasız kullan kardeşimm tekrarr hayırlı olsun!
saolasın MFYYY :)
03-04-2011, 14:51
Alıntı:
[RaCeR] Nickli Üyeden Alıntı
maşallah barış cok guzel oldu artık manuel vitesden sonra bi de coilover aldın mı tadından yenmez :D kazasız belasız ii günlerde kullan kardeşim.
alacagız artık kanks :D başka care kalmadı :)
03-04-2011, 14:52
Alıntı:
bahcelili_ali Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun çok güzel maşşallah..
çamurluk içine kullandığın izolasyon malzemesini nerden temin ettin kaça aldın?
çamurluk içlerine ziftli keçe kullandım. bostancı sanayiden döşemecim aldı tam nerden aldı bilmiorum ama cok bişey diil ya 20 TL gibi bir para verdim hepsine. 100 de 100 kesmedi ama 100de 50 60 verim aldım diyebilrim.
03-04-2011, 14:53
Alıntı:
Kakus Nickli Üyeden Alıntı
Geçenlerde 3 arabayı arka arkaya geçerken görünce şaşırmıştım. Bende Tuzla'dayım. Her türlü çay, kahve, nargile ısmarlarım. : ))
ahahah saolasın kardeşim. görüşrüz inşlah yagmurlu günlerde ve gün içinde cok cıkarmıorum aracı. hava guzel olursa görürsün tuzlada ancak :D
03-04-2011, 14:54
Alıntı:
TaGo Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah çok çok güzel olmuş.
Bu arada bu araçlar otomatik vitesle yanlıyabiliyormu? yanlıyorsa vitesin dayanımı bu olaya karşı nasıldır?
otomatik vitesle aman aman yanlama işi olmuyor. otomatik vites manuel e göre daha dayanıklıdır. ondan bi sıkıntı olmaz ama drift için sahsi görüşüm manuel vites ve kilitli diff. sart.
03-04-2011, 14:55
Alıntı:
mancolog Nickli Üyeden Alıntı
wuuuuuuu sexy ...
hah sende ölesin cnm benim :D
03-04-2011, 14:56
TaGo
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Otomatiğin daha güçlü olduğunu bilmek iyi oldu
03-04-2011, 14:56
Alıntı:
taytay Nickli Üyeden Alıntı
kanka allah kaza bela vermesin çok güzel oluyor :)
taytayyyyy :) CRX den sonra SX yaptık :D saolasın :)
03-04-2011, 14:57
Alıntı:
ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı
anlatım da araç da çok güzel.. coillenirse çok daha güzel olucak
geliyorrr :)
03-04-2011, 14:58
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
masallahh cıddı ugrasmısınız gecenler marmara unıverstesı spor akemedımısınde gordum gıbıme gelıyor ya sızın aracınızdı yada baska bır 200 sx dı :)
başkasıdır büyük ihtimal ben oldugumu sanmıyorum :)
03-04-2011, 14:59
elpadre
Alıntı:
:pEAce: Nickli Üyeden Alıntı
başkasıdır büyük ihtimal ben oldugumu sanmıyorum :)
olabılır yenı gordum cunkıı :)
03-04-2011, 20:43
Brs_eg
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
masallahh cıddı ugrasmısınız gecenler marmara unıverstesı spor akemedımısınde gordum gıbıme gelıyor ya sızın aracınızdı yada baska bır 200 sx dı :)
o bahsettignz farkli manuel pendikte oda.sahibi buraya üye nicki psikolojikdeli :D