..........
..........
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
okuduktan sonra iki kere konuştum borayla nedir ne değildir diye...Alacak arkadaşa hak veriyorum , kimin başına gelse aynı tepkiyi verir haklı olarak.
Ama konuştuklarımız ve boranın bugün öğrenip bana söylediği bi durumdan ötürü ilerde çok daha büyük bi mahçubiyet , gerginlik olabilirdi , hiçdeğilse git gel emek ve para harcanmadan en başından iptal oldu ; her şerde bi hayır vardır diyorum.Bora gelince detaylı yazar.
öncelikle olan durumu ben kendime bile yakıştıramadım ve hepinizin içinde arkadasımdan çok büyük özür dilerim. alım satım işinin içindeyim emlak işi yapıyorum kendi işim olmasa bile bu tarz durumlarda kimin ne düşüneceğini ne hissedeciğini bilirim şuan bana küfredio olsa yeridir hakkıdır onu soktugum durum hiç bir şeye yakışcak bişey deil. ama kısaca olayıda özetlemek isterim dayım galerici ve benim tüm evraklarıma kendiside sahip ve genel vekaletim var kendisinde. aracı elindeki hazır alıcılarından birine satmış gün içinde akşam vakitlerine dogru benden almaya geldiğinde bende şok yaşamış oldum anında bildirdim durumun ne oldugunu hatta burda bir kaç gün kendisini misafir edecektim aracın işlemlerinide rahat rahat yaparız diye benimde istemim dışında gelişti ve olmaması gereken bir durumdu hak veriyorum kendisine. ama belkide iyi olan bu olmuştur aracı yeni sahibine dayım teslim ettikten sonra akşam 7ye dogru servise sokmuşlar ve benimde bilmediğim tabir edebileceğim belden aşagı komple boyalı çıktı arac belki de böylesi hayırlıymış diyorum belki adımın daha kötü anılmasına ilerde neden olacak durumlar olacaktı bilinmez. tekrar tekrar özür dilerim allah daha iyilerini kendisine nasip etmesini isterim allahın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)