Aracımı yaza hazırlık kapsamında yapmaya başladım , galiba artık yaza hazır diye düşünüyorum , bugün güzelce temizleyip fotoğraflamak istedimResimlerde Photoshop v.s bulunmamaktadır..(1998 1.6 İES modelidir)
![]()
Aracımı yaza hazırlık kapsamında yapmaya başladım , galiba artık yaza hazır diye düşünüyorum , bugün güzelce temizleyip fotoğraflamak istedimResimlerde Photoshop v.s bulunmamaktadır..(1998 1.6 İES modelidir)
![]()
maşallaaah arkadan çok hoşda önde bi eksiklik yada fazlalık var bulamadm
satıyomusun![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Hakkını Pm at emrah hakkının zamanında mı ihtyac anındamı almak lazm öreneyim![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
maşallah kazasız belasız suruslerbence far ıclerını ufaktan aşırı olmamak seklınde sıyaha boyatabılırsın cok tatlı durur dıye dusunuyorum
![]()
masallah kazasız belasız cok guzel olmus arkadasım
41Kera Maşallah..
ön kısımdaki fazlalık plakalığın ortada olması ve panjur.. tampon lipinin rengi mi boyası mı artık bi garip duruyor. arka kısmı değişik olmuş. hoş duruyor gerçekten. ufak detaylar giderilir zaten zamanla yerine oturur herşey.. maşşallah..
*On3r*
bi maşşallahta benden nkl ye yakısır fotolar arkada tek eksik egzoz bence öndeki lip te parlak siyah yerine mat siyah olabilir farklı bir lip kullanarak tavsiyem kardeşim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)