User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
50 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Sarı Sürüngen is BacK! Megane Coupe Spoon Style...

kaganmit
    Misafir
    Alıntı NETMAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben coupe alırsam ilk işim spoileri iptal etmek olur diye dusundum hep niye kımse yapmıyo die kızıyodum hatta

hele sukur bırısı yapmıs cokta yakısıklı olmus
    Dostum öncelikle görüşün için teşekkür ederim. Açıkçası öncelerinde spoiler ı söküp yerine DTM kanat takmıştım. Öyle görüntüleri de var ama son halini koyayım diye o hallerinin resimlerini hiç koymadım. Fakat bence bu araca spoiler fazlalık duruyor. Hem bu şekilde aracın arkası daha bi basık duruyor ve daha ağır bir araç edası veriyor kanımca.

Teşekkürler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deler geçerim valla Senin Japondan şaşmanı beklemek hata zaten
    bizim fuatı tanıyordun heralde dimi? seni ak vtec'le denetmek lazım piyasada ki en iyi yürüyen vteclerden zaten biliyosun. cok sağlıklı bi denme olurdu..

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Maşallah çok iyi duruyor ama lastik ölçülerini orj yuvarlanma çapında bıraksaydınız daha iyiydi 195/55 - 205/50r15 gibi..

F7R candır bu arada

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaganmit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum öncelikle görüşün için teşekkür ederim. Açıkçası öncelerinde spoiler ı söküp yerine DTM kanat takmıştım. Öyle görüntüleri de var ama son halini koyayım diye o hallerinin resimlerini hiç koymadım. Fakat bence bu araca spoiler fazlalık duruyor. Hem bu şekilde aracın arkası daha bi basık duruyor ve daha ağır bir araç edası veriyor kanımca.

Teşekkürler...
    Abi peki yüksek süratte yol tutuş nasıl? ***** spoiler diyip geçtiğimiz şeyin asıl amacı yüksek süratlerde aracın arka kısmında baskı kuvveti yaratıp daha iyi yol tutuş sağlamak

Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim fuatı tanıyordun heralde dimi? seni ak vtec'le denetmek lazım piyasada ki en iyi yürüyen vteclerden zaten biliyosun. cok sağlıklı bi denme olurdu..
    Fuat ile her görüştüğümüzde deneyeceğiz diyoruz ama bir türlü kısmet olmuyor.En son hepberaber yemek yerken giderlerimizi yaptık o esna onun bir iki eksiği olduğundan deneyemedik.

Fuat'ı geçersem F7R mı alacan?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi peki yüksek süratte yol tutuş nasıl? ***** spoiler diyip geçtiğimiz şeyin asıl amacı yüksek süratlerde aracın arka kısmında baskı kuvveti yaratıp daha iyi yol tutuş sağlamak

Fuat ile her görüştüğümüzde deneyeceğiz diyoruz ama bir türlü kısmet olmuyor.En son hepberaber yemek yerken giderlerimizi yaptık o esna onun bir iki eksiği olduğundan deneyemedik.

hayır fuata beyin kısa emme manifoldu gaz kelebeği alıp hediye edicem abi

NETMAR
    Misafir

Teşekkürler...
    aynen öyle arkası zaten buyuk oldugu için spoiler kıcının daha da buyuk gorunmesine sebep oluyor
    bence boyle iyi olmuş ucuza bulabılırsen farları angel tarzı yapabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır fuata beyin kısa emme manifoldu gaz kelebeği alıp hediye edicem abi
    Ne yani sen Fuat'a beyinsiz mi diyorsun şimdi?

Sen benim arabaya yolcu olmadan anlayamayacaksın bu F7R meselesini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Senin araban yeterince şaşırttı beni zaten videolarda ama hondacı adam her zaman hondacıdır unutma

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah spoon lar güzel olmuş Allah kaza bela vermesin

bende F7R ı anlamak istiyorum yawrum ama

kaganmit
    Misafir

Dostum yüksek sürat dediğin öyle 180-190 km falansa hiçbir savrulma falan yok. Zaten farkindaysan araç yere oldukça yakın ki Buda bu konuda ekstra avantaj sağlıyor. Bana kalırsa bu tarz araclardaki spoiler lar tamamen görüntü amaçlı. Yüksek süratli araclardaki karbon tarzı ve hakiki bu is için üretilen spoiler lar 300-400 ve uZeri beygirli araçlarda asıl işini yapıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Senin araban yeterince şaşırttı beni zaten videolarda ama hondacı adam her zaman hondacıdır unutma
    Sizle başedilmez zaten

Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bende F7R ı anlamak istiyorum yawrum ama
    Sen yeterki iste çiçeğim Temmuz ortalarına kadar aşırı yoğunum.Ondan sonra kaçarız sizin oralara

kaganmit
    Misafir
    Alıntı NETMAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle arkası zaten buyuk oldugu için spoiler kıcının daha da buyuk gorunmesine sebep oluyor
    bence boyle iyi olmuş ucuza bulabılırsen farları angel tarzı yapabilirsin
    Angel olayı şimdilik askıda. Sadece far icini siyah yaptım şimdilik. İlk amacım şeffaf stop almak ama o konuda da kararsız kaldım. Junyan ve sonar markalı 2 çeşit stop var. Hangisi daha güzel olur bilemiyorum. Gönlüm junyan dan yana ama kararsızım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum yüksek sürat dediğin öyle 180-190 km falansa hiçbir savrulma falan yok. Zaten farkindaysan araç yere oldukça yakın ki Buda bu konuda ekstra avantaj sağlıyor. Bana kalırsa bu tarz araclardaki spoiler lar tamamen görüntü amaçlı. Yüksek süratli araclardaki karbon tarzı ve hakiki bu is için üretilen spoiler lar 300-400 ve uZeri beygirli araçlarda asıl işini yapıyor.
    Bende F7R var.İşin aslı rollinglerde falan 240 250 görüyorum ve bu konuda çekiniyorum biraz.Arabada coilover var zaten ama nereye kadar diye sorguluyor insan.180 190larda sıkıntı diyorsan bi söküp denemeli sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Angel olayı şimdilik askıda. Sadece far icini siyah yaptım şimdilik. İlk amacım şeffaf stop almak ama o konuda da kararsız kaldım. Junyan ve sonar markalı 2 çeşit stop var. Hangisi daha güzel olur bilemiyorum. Gönlüm junyan dan yana ama kararsızım.

krom taban+siyah stop boyası ile böyle oluyor.Fikir açısından

Emrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah yakışıklı...

kaganmit
    Misafir
    Ben şeffaf stop alırsam zaten krom taban olayına hiç girmem çünkü krom tabanlı stopları da angel larıda hiç beğenmiyorum. Ayrıca şeffaf aldığım bi stop u siyaha boyamam. Ama resimdeki araçta da kötü durmuş demiyorum aksine orjinal halinden daha albeni li olmuş. Dediğim gibi bu resimdeki stop un siyah tabanlısı yada yine siyah tabanlı junyan marka olanlardan düşünüyorum. şuanda junyan olanını 170 e kadar bulabildim. ama son sözüm; kararsızım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şeffaf stop alırsam zaten krom taban olayına hiç girmem çünkü krom tabanlı stopları da angel larıda hiç beğenmiyorum. Ayrıca şeffaf aldığım bi stop u siyaha boyamam. Ama resimdeki araçta da kötü durmuş demiyorum aksine orjinal halinden daha albeni li olmuş. Dediğim gibi bu resimdeki stop un siyah tabanlısı yada yine siyah tabanlı junyan marka olanlardan düşünüyorum. şuanda junyan olanını 170 e kadar bulabildim. ama son sözüm; kararsızım

Benimde aklımda makyajlının stoplar var kıpkırmızı olanlar ama bizimkilere oturması için ufak tefek kesme biçme yapılması gerek sanırım(tam tersi işlemde gerekiyor) ki kesme biçmede hiç işime gelmiyor.

Stop işi bir miktar kaosvari bizde..

Cglrgncl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok şık maşallah,kazasız belasız..
    CVK RS - izmir

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 numara dusmus benım eskı aracımın kasasından . kazasız belasız gayet temız ... masallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)