y ü k l e n i y o r : : : : : . . .
1300cc. turbo..
powered by TÜM OTO
canlıcanlı heycanlı bekleyin görün beyler panik yok emek var bu araçta amg imzası var yürür tabim dahada yürür yaza kadar sabır ölemi selim baba![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Kazasız,belasız.
Kazasız belasız kullanmanı dilerim. Eski bir italyancı olarak bi kaç şey söyliyeyim, 2 litre HF üst kapaklı ve turbo lu 131 Super Miafori ye de bindim, doğan turbo ya da, Subaru yu geçmesi konusunda tartışmicam ancak biraz daha çalışılmalı diyeyim. Şu Coupe Turbo olayına da açıklık getireyim. Fiat motorsport un coupe turbosu dediğiniz araç 250 hp idi ve Alfa 155 Q4 de de kullanılmış olan Lancia HF de de gelişmiş bir versiyonu olan 2 litre 4 silindir ve standart ı 190hp olan makina kullanıldı. 5 silindirli makina homologe olmadığı için kullanılamamıştı. 5 silindirli versiyon un ara hızlanmaları F360 Modena nın değerlerine çok yakındı. Ankara da 1 adet sarı renk Coupe Turbo vardı ve Türkiye de de 9 adet vardı. Bildiğim tek yaşanmış olay da şudur; TEM otoyolunda klima açık, 2 kişi + bavul, 6. vites de düzde rahat rahat 260km ile gidebiliyordu.
Fiat coupe turbo 2.0 fiat motorsport tarafınca modlanmıs 240 hp. gibi bi güç elde edilmiş.. 240 m. de 3 boy önünde bitirdim..
1.3 e yapılabilecek en iyi modifikasyon uygulanıyor suan.. bu sezon böyle olacak seneye çok nokta enjektörle düzeni değiştiricem..
Benim 1şey dikkatimi çekti ilk sayfaki resimlerde.Bu araç 1300cc turbo ama legal draglarda sanki 2000cc turbo olan impreza ile kalkmış gibi???1 yanlışlık yokmu?
bu aracın 106larla kalkması lazım değil mi![]()
aaa pardon.Turbolu olduğu için sanırım kaldırıyorlar...
doğrudur geçmişsindir. Benim söylediğim de senin geçtiğin makina 4 silindirli Q4 lerdede kullanılmış olan makina. mk 2 coupe turbolarda 5 silindir makina kullanıldı onun da fabrika verisi 225hp dir. Egzoz ve map değişikliği ile 260hp lere çok rahat çıkan bir makina. Yani coupe turbo yu o kadar gözlerde büyüten yada bir güç kıstası yapan 5 silindir turbo makinalı olan mk2 versiyonudur.REvolution131 Nickli Üyeden Alıntı
şuan besleme sistemi olarak ne kullanıyosun bilmiyorum ancak yatık 4 lü weber üzerinden cooler ı bastırman da ciddi güç sağlar sana. maliyeti de çok nokta enjektör düzenine göre daha makul olur sanırım.
bizim gectiğimiz coupe bi sezon yarısmıstı.. neyse..
4 lü webere turbo basıp uyguladınmı ? sonuc ne ?
benim bildigim kadarıyla webere turbo uygulanmaz..
tam olarak dyno olculeri war mı???
kazasız belasız
hayırlısı olsun çoşkun....
hayirlisi olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)