Maşallah çok severim tempraları 2004'e kadar babam en azından 15-20 alıp satmıştır ama bir türlü 2.0 binmek nasip olmadı sizinkide gerçekten çok diri duruyor lpg'yi sökün diyicem ama onuda sökerseniz araç garaja mahkum olur stickerleri sökerseniz daha iyi olur![]()
içi dışı çok güzel ya koca bir maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
yok anlamam niye yanlış anlıyayımbende biliyorum heryerde 148 yazdığını ama malesef ki değil.Dur hatta Autoshow zamanında 2.0 tipoya yaptığı testi koyayım.Fotolar açılmıyor direk link koyuyorum kopyalar bakarsınız artık
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
(Buda 91-93 yılları arasında Brezilyada ve italyada kalmış olan dillere destan 148liğin teknik resmi)
(Bu Trdeki bizim kullandığımız motorun teknik çizimi yani 142 lik olanı)
148liğin bizim kullandığımızdan farkları ; egzantrikleri,işletim sistemi egr valfi vb şeylerdi.Tam emin değilim onun için kesin bilgi veremiyorum ama aklımda kalanları bunlar.Sitede bi üyemizin 2.0 tiposu vardı bu konuda daha bilgili Nicki "tipo16v" idi galiba.Ulaşabilirsen eminim daha iyi yardımcı olacaktır bu konuda.![]()
Zamanında aynısının beyazından vardı, Pert etmiştik. Yeri ayrıdır bende..
Benim bildiğim bu 3 kol direksyon ve 5 kol jantlar 148hp oluyor.
Kesinlikle orj 2.0 panjur/tampon/stop istiyor..
Yanlışsam düzeltin lütfen, 2.0ie 16v'lerde stoplar daha değişikti galiba.
Hey maşallah anılar anılar
edit : "Benim bildiğim bu 3 kol direksyon ve 5 kol jantlar 148hp oluyor."
148'lik değilde diğer modeller 2.0ie 8v'di..
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
hocam 8v leri karıştırmaonlar zaten 113 hp ve miafiorinin motoru üstüne kuruludur.
Anlatmak istediğim şeyde bu 16v olan motorlarından 2 türlüsü var.148 liği bizim memleketimizde yok,her yerde 148 148 yazması reklam amaçlı,fıatın kendini göstermesi vs vs. gibi nedenlerden ibaret.Yoksa aynı arabaya bende bindim ve 3. tempramızdı.![]()
Yok yok, onu demiyorum ya.
şu 4 kollu direksyonlu, dandik jantlı olanlara diyorum 8v diye.
Aynısı vardı Hocam saygıyla anıyorum, filtre sesi kulağımda hâlâ![]()
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel italyan mitalyan stickerlarda hoş olmuş.Eski araclarımızdan biri tempraydı dijital gösterge vs.. çok güzel ve tatlı arabaydı.
Kazasız belasız
imzasız..
maşallah temiz ve orjinal duruyor allah kaza bela vermesin.
böyle orjinal bi araca stickerlar olmamış bence.
iyi günlerde kullanın...
Maşallah içiyle dışıyla çok güzel bi araç bu arada bencede ön panjuru değiştirsen çok güzel olur benim bi arkadaşımdada Tempra SXA var çok rahat bi araba kullanımı çok zevkli.
maşallah abi bizde tempracıyız filitre tak çok müthiş ses veriyor bideabilerin dediği gibi orjinal panjur tampon koysan çok iyi durur
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)