turbo 307 yazısını gorunce dırek bu arac aklıma geldı hayırlısı olsun on tampon,kaput vardı aracta cıkmıs bıde o pembelı tesısatlı arac ıstanbulda bu degıl yanı
turbo 307 yazısını gorunce dırek bu arac aklıma geldı hayırlısı olsun on tampon,kaput vardı aracta cıkmıs bıde o pembelı tesısatlı arac ıstanbulda bu degıl yanı
Body kit vardı galiba bu araç üstünde öyle daha çok hoşuma gidiyordu,bölede güzel maşallah
imzasız..
en kısa zamanda eklerim
tesekkürler
evet on tamponu orj bıraktık boyle daha cok hosumuza gıdıyortampon ve kaputları mevcut elımızde
biraz anımsatmış ama uzun yıllardır pug'cuyum buyuk konusmuyorum ama allah honda yuzu gostermez inş
tesekkurler
evet var hala duruyor garajdateşekkurler..
teşekkurler..
hala bodykit var aracın uzerınde bıtek on tamponu yok..![]()
tesekkurler..
maşallh güle güle kullan yalnız (sti) turbosu garrett değilögrenmen acısından sögledim yanlış anlama
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Güle güle kullanın hayırlı olsun![]()
masallah kazasız belasız aracı yakından çok iyi tanıyorum gidişi duruşu on numaradır..
videoları gelıyor en kısa zamanda..teşekkurler..
eskıden sti turbosu vardı uzerınde ama tekrar garett t3 t4'e döndük o acıdan yazmıstım
teşekkurler..
tesekkurler
en iyi tanıyanlardan birisisin adaş
eyw saolasın![]()
hayırlı olsn istanbulda fotodayda stock ile turboyu yanyana çekmiştikmaşallahı var arabanın
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
maşallah aracınıza
araç 2.0 mı ? turbolandıktan sonra kaç km yaptınız 220 hp lerde demişsiniz hiç stock emsal güçteki araçlar la denedinizmi megane rs , ep3 vs durum ne oluyor,
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Made İn Tekirdağ Gürcan abinin Eskii Arabasıı Maşallah KAzasız Belasızzz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)