2,5 senedir 35 plaka kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım ki şehir içinde çok gezerim hoşuna gidiyorsa elleme sigortada biraz fark oluyor sadece
2,5 senedir 35 plaka kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım ki şehir içinde çok gezerim hoşuna gidiyorsa elleme sigortada biraz fark oluyor sadece
benim arabanın ne işi var burda ulan alial h&r 3.5 bak keyfine eibach a bakma ama eibach h&r ye göre bir nebze daha yumuşaktır
alcagın yere söyle alırken corsa d 1.3 cdti dizel diye o zaten ona uygununu vermesi lazım hem benzinli yayı alırsa biraz daha düşer fenamımaşallah bu arada rengi güzelmiş...
Eibach az indirir ama orjınal konfor devam eder![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Maşallah tipi çok güzel bu corsaların küçük dokunuşlarla iyi şeyler elde edilecek diye umuyourum kazasız belasız.
AP Type-R
hayırlı olsun maşallah kazasız belasız...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Güncelll diyelim..
Fk 5 lik yay taktırmıstım bugun bi kill+wax yapyım dedim cıktık ama hava bozdu kendini yarın yapıcam artıkfoto makinesinide götürdük boş donmeyelim dedim 1-2 kare cektim öylesine
yarın temiz hallerini çekerim eklerim yine
![]()
maşallah kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Eibach 5 lik yay alıcaz bizde inşallah fakat alıcağımızın yayların dizel mi benzinli için mi olduğunu nasıl anlarız?
2.el alıcaz yayları
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
masallah 90hp + 16 jant olunca bi baska oluyor bende bakıyorumda temiz bulamadım.
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
H&R 35mm. tavsiye ederim, mümkünse benzinli yayı olsun, çok güzel düşürüyor konfordan ödün vermeden..
Tango-1 never dies.
Maşallah hayırlısı olsun kazasız belasız..
İlk fotolardaki zemin tercihine bayıldım söylemeden geçemiycem
Keyifli sürüşler
вι̇z αşкι αℓмαηℓαя∂αη çαℓ∂ιк ﹗﹗﹗﹗
Teşekkürler arkadaşlar yayları söktüm şuan orj spec takılıyozDizel benzin olayını nasıl ayırt edersiniz bilmiyorum artık satıcının insanlıgına kalmış. ama HR 3.5 cm iyidir. Pahalı olmasın diyosanız FK 5 lik alabilirsiniz ben öyle yapmıştım memnundum bi sorun cıkarmadı bana.
Hatta suan boşta satıyorumResimleri begendiginize sevindim teşekkurler
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)