Evet Bülent abi konuyu güncellesen biraz diyoruz![]()
yapılanlar güzel olmuş ancak son jantları beğenmedim xenon olsa güzel olur
Bi jantla daha iyi durmuş araç maşaallah![]()
Aracimiz ile 3000 km yi ancak gectik)
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Ortalama yolda kasinca 5.2 lt kadar dustu. Ancak donusteki bayram trafigi nedeni ile tatili 5.6 lt ortalama ile kapattik)
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Caddy 1.6 bir depo ile 1176 km yapabiliyor)
Cruise control ile otomatik gibi kullandim .Araci 5 te 80 km veya 110 km sabitledin mi super rahat
Bastan sona okudum maşallah aracın ruhunu değiştirmissiniz kazasız cezasız ve ekonomık surusler![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Caddymizin Ürkmez'de çekilen 2 resmi![]()
Konu bulenthaliloglu tarafından (24-01-2020 Saat 08:29 ) değiştirilmiştir.
maşallah kazasız belasız inş. çok tatlı ve tok duruo ve sert bakıo ürktüm (:
Bu şartlarda Reno Candır =) Yl"CLio"DUR
Hız sabitleyici takıldıktan sonra sonra herhangi bi arıza ışığı falan yaktı mı memnunmusunuz?
Özel değilse ne kadara mal oldu fiyat alabilirmiyim?
ECUFAST REMAPPING & CHIPTUNING
34VY7761
maşalah arca
araç tamponlar boyandıktan sonra cok guzel olmus bu orjınal vw jantlarıyla daha guzel kazasız belasız kullanın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)