Maşallah..
Printable View
Maşallah..
Loading....
aracinizi o makineye nasil sokuyorsunuz anlamiyorum=) tam bir zimpara=)
maşallah kazasız belasız..
Bakımlı olanlarında fazla bişey olmuyor.
Ama fırçaları bitik ve bakımsızsa aynen dediğin gibi :)
Maşallah :)
Aşağıdaki resimdeki motor kapağından aramaktayım.Bulamaz isem servisten alacağız :(
http://i.hizliresim.com/7o7a4r.jpg
Sağ ve sol cam açma düğmeleri pahalı değil değiştireceğiz :confused:
Bu soyulmalar VW'nin 5-6 yaşına gelen aracın sahibi tarafından eski hissedilmesini sağlayan dingilce hinliğinden başka birşey değil :Deli::Deli:
Plastiğin üzerine yumşak boya uygulaması mevcut 5-6 yılda eskimemesine rağmen soyulduğu için gözü çok rahatsız ediyorlar :Deli::Deli:
Sırada mp3 çalmayan radyo cd calarımızı yeni modeldeki rcd 310 ile değiştirme projemizde bulunuyor.
Bizi izlemeye devam edin... :)
abi konuyu baştan sona okudum ve okurken zevk aldım maşaallah caddy e RABBİM kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin inşallah ;) :) takipteyim abi :D
Kedimize 10.000 km bakımını Erel'den aldığımız orjinal parçalarla yaptık.Total 5-30 Quartz yağımızı değiştirdik.Fişek gibi oldu :D
Kapı cam açma düğmelerimizi sipariş verdik.Yarın gelecekler :rolleyes:
Bakımda bizden emeğini eksik etmeyen Temelli Renault'tan Yaşar Usta'ya teşekkürler..
Loading...
Loading...
Sırada mp3 çalmayan radyo cd calarımızı yeni modeldeki rcd 310 ile değiştirme projemizde bulunuyor.
Arkadaşlar eski cd çalarımızı RCD 310 ile değiştirebilmek için Ender elektronik RCD 310+350 TL lik adaptör gerekiyor yoksa akünüz 2 günde biter dedi bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız var mı?:heyoo::heyoo:
RCD 310'lar 200 TL 300 TL arasında kitapçık ve kodu ile sahibinden de satılıyor.
Siteden satan güvenebileceğimiz bir arkadaştan makineyi almak isterim.:rolleyes:
Malesef doğrudur, akünün bitmesine sebep oluyor, sebebide bizim teypler 0.5amper, yanlış hatırlamıyorsam rcd 310lar 1.3amper çekiyor ve siz kontağı çektiğinizde akım vermeye devam ettiği için akü bitiyor.
Bende golf plus aracımıza (teybi arızalı) rcd 310 takmak istiyorum ama bir yandan da 300lira da gerçekten gereksiz geliyor. Bende bu konuda beklemedeyim :)
Aklıma sadece tek birşey geliyor, eğer teyp kontaktan ayrı bağlanırsa (ki bu her kontağı off durumuna getirdiğinizde teybi ayrıyetten kapatmaya sebep olur, yada her açılışta cd kaldığı yerden değilde en baştan başlar) o aparatsız takmak mümkün olur.
RCD 310 2012'ler siyah ekran geliyormuş.
Mavi olan ile herhangi bir farkı var mı?
Ayrıca 2005 Caddy'e Cruise Control'de takılabiliyor :)
Mavi olanı alsam daha iyi göstergeler ile daha uyumlu olur :)