bende arıyorum ama ilk önce +300 tl vermemenin yolunu arıyorum![]()
Bugün serviste usta ile konuştum eğer araç kapandığında bir röle ile teybe giden elektrik kesilirse böyle bir sorun olmaz ama hafızadaki radyo istasyonlarını ve cd veya mp3 te nerede kaldığını araç hatırlamaz dedi.
İkinci sık ise bir devre ile gelen elektrik 0.5 amper'e düşürülebilir dedi.![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
aslında ender de satılan da çevirici görevi yapıyor, 300 lira gerçekten çok pahalı geliyor, biryandan üstündeki teybin cd çalarıda bozukona da 100lira verip yaptırmak istemiyorum, iki arada bir deredeyim
masallah arac her halıyle guzel olmus kazasız belasız surusler dılıyorum.Ama ben aracımı fırcasız olarak yıkatıyorum.Yani Bu fırcalı makıneler falan asırı cızıyor arabayı sert sert kıllar var fırcada bılmıyorum.Aracımı yıkatırken sadece jantlara fırca surduruyorum
Yeni motor kapağımız geldi
Erel'den pinleri ile birlikte teslim aldık.![]()
Konu bulenthaliloglu tarafından (23-01-2020 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir.
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Eski kedimize yeni RCD 310 teyp aldık.
Uploaded with ImageShack.us
Teybimizi bagladik cok guzel calisti.Yarinda su aku bitirme sorununu halledecegim
Teybin alımındaki değerli katkılarından dolayı Birlas'tan SinanÇep kardeşime teşekkürler.![]()
masallah; bir cirpida okudum![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
caddy ticarilerin en iyisidir..aracın tek eksiği çok beyaz durması bence.ön panel siyah olmalı enazından.kazasız belasız..
DTi
ön panjur , kapı kolları , yan aynalar , ve çıtalar siyah olursa , amerikan park ve cam filmi yaparsan daha güzel olurböyle beyaz içinde boğulmuş gibi sanki araba.
Teybi bağladım.Şimdilik aküyü bitirmedi
300 TL'yi verme niyetim yokk...![]()
Teybi kontağa bağlıyorsun sorun halloluyor...
Sadece kontak kapanınca teypte kapanıyor.
Yarım kontak yapınca radyo dinliyebiliyorsun
Temelli Renault'tan Levent Ustaya yardımlarından dolayı teşekkürler...![]()
Alt devirler downpipe'dan dolayı 16 inç jantlarımız olmasına rağmen 19 inç var gibi davranıyordu.
Bostancı sanayiden Güray ustamız Super Sprint'in Tube eksozunun birebir kopyasını özel bir malzemeden yaparak bu soruna dur dedi
Artık altta ve üstte muhtesem giden bir Eski Kedimiz var...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)