Vayy demek Turgay aldı heeHayırlı olsun beyler
![]()
ulen ist a mı geldi bu araba. hadi benimkini satmadan bir ekşin yapak. ben gidemedim araba ayağımıza gelmiş valla.
mustafa arkadaşımızın numarası 05yüzkırk4 MAKAYAR olarak yazılıyor deşifre etmedik inşallah tam olarakmustafa arabayı verdi ama yine de bi arayın arkadaşlarla beraber gelirler belki
mustafa muhakkak denerdi satmasa
![]()
timur abi aracı turgay aldı merak etme bol bol denersiniz![]()
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
vayyyy avni istanbuldaheriki tarafada hayırlı olsun ,meli yavru senin ceylanda fena duryo
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
harika rex kadir baya temiz bakmıştı sende devamını getirirsin güle güle bin bu arada stage4 baskı balata kaç liraya maal oldu bana bi özelden yollsan çok iyi olur şimdiden sagol güle güle bin inşallah![]()
Vaaaaay kızım istanbul'lu olmuş....
Mustafa hayırlısı olsun kardeşim.
Turgay; hayaline kavuşmana sevindimKıymetini bil.Allah kaza bela vermesin.
Özelden tlf no yaz konuşalım.
dun aksam cennet mah. alpaslan cd sınde sıkarak gecen arac buydu sanırım.. sesı cok ıyıdı..
alan arkadasa hayırlı olsun Allah kaza bela wermesın
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
evet dün cennet tepeüstü civarlarında sesleri çok yankılandı avn nin
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Atakan fotoraf çok güzel cihazlar ayrı güzel maşşalah
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
herkese çok teşekkürler... En az Kadir abi ve Mustafa Abi nin baktığı kadar bende temiz bakacağım bu araca. En azından kıymetini bilen ellerden geçmesi çok güzel. Birazdan gidip yağ değiştireceğim aracın, yeni plakamızda çıktıktan sonra yeni konuyla devam ederiz resimlere video lara![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)