maşallah sade ve güzel
bow takalı kaç km oldu.bildiğim kadarıyla bow a yağ veriyor ve arızalanıyor hdi motorlarda.siz yaşadınızmı böyle bir sıkıntı
maşallah sade ve güzel
bow takalı kaç km oldu.bildiğim kadarıyla bow a yağ veriyor ve arızalanıyor hdi motorlarda.siz yaşadınızmı böyle bir sıkıntı
barnak bassam olurmu ?
2 3 bin km oldu. Yağ atma muhabbeti var evet ama diğer motorlar kadar fazla değil. Bunun dışında ben bi sıkıntı yaşamadım.
Fuar halindeki basıklığında değil zaten şu an 1 parmak var çamurlukla lastik arasında , aksları kastırdı titreme oldu yükselttim bende başka çözümler var aklımda.![]()
AMG SİNYAL PLEKSİ PLAKALIK PLEKSİ ANAHTARLIK APP PLAKA ARAÇ İÇİ KOKU için ulaşın.. 0532 152 24 19
bu kadar mı?
ticariyi baştan çıkaracaksın ki sana oha desinler ticariye ne yapmışşşş![]()
GOT DİESEL&TORK
fuarda cafcuf yıkıyordunmasallah araca
Maşallah , çok şık gözüküyor..
Tek kötü görüntüsü çamurluk stickerı olmus ( kişisel fikrim) Kazasız belasız..
bu ne ya![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
hayırdır karrddeeeeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
AMG SİNYAL PLEKSİ PLAKALIK PLEKSİ ANAHTARLIK APP PLAKA ARAÇ İÇİ KOKU için ulaşın.. 0532 152 24 19
Saol pampaaaaaa cümlemize![]()
teşekkürler
Maşallah diyelim çafcuf. geçen aksaraydaydı abin kullanıyodu heralde. basık ticaride bi başka.![]()
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
Teşekkürler
Evet o da kullanıyo işi olduğu zamanlarda![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)