adaş araban gün geçtikçe güzelleşiyo 2 araçta birbirinden güzel 2 sinede maşalaahhh diyim :)
Printable View
adaş araban gün geçtikçe güzelleşiyo 2 araçta birbirinden güzel 2 sinede maşalaahhh diyim :)
Saol kardeşim :)
Teşekkürler Mutluay Abi :)
Kardeşim walla gündemimde koni almak var biraz daha alçaltmak var ama İzmir malesef haşat durumda, bu halde bile ön tamponun altını sürttüğüm oluyor :( Yoksa ben de istiyorum biraz daha alçak... Bakalım ya anlık gaza gelip koni takıp alçaltıcam ya da böyle devam...
Yok üstündeki tampon neyse o, JUN plastik ek var hala üstünde ama fotolardan öyle gözüküyor olabilir, iyi dilekleriniz için tşk. :)
3'lü cevap vereyim size :D Evet ben de CTR Spoiler ve 99 stop düşünüyorum ama acele yok, belki spoon yaparım spoileri, stopları da belki cf getirtirim ebayden hiç belli olmaz sağım solum o yüzden acele etmiyorum... İyi dilekleriniz için tşk. ;)
Eyw. adaş ;)
Yaz yaklaşsın görürüm ben seni.
kanka, maşallahı var canavarın...
2 araçta birbirinden güzel 2 sinede maşalaahhh diyim kazasız belasız abim...;)
canım hep güle güle binesin inşallahh :)
Maşallah Bro , Hayırlı olsun kazasız belasız :)
Mis mis harika olmuş kanka , emeğine yüreğine sağlık :)
çok güzel maşallah, bi ön tampon yapsan, ah diorummmm.. güle güle bin hep inşllh..
masallah gardaş
tamamadır bugun buldum bu arabada gozume çarpan şeyı :D :D
on ek kankaa zayıf duruyor
Maşallah Kazasız Belasız !
Bu arada telif hakkı istiyorum...
Benim arabanın resimlerinide kullanmışsınız:D:D:D
Sağol kardeşim ;)
Saol Görkem'cim, sen de umarım en kısa zamanda yeni aracına kavuşur sen de güle güle binersin ;)
Thnx Bro...
Saol Kaan'cım sen de saol :)
İyi dileklerin için teşekkürler de zaten JUN ek var tamponda ben seviyorum yani nooluyor burda :D
Saol Kanka'm ;)
Ne alakası var kanka yaw fıstık gibi JUN plastik ek, gözün mü var yoksa tamponda :P
Hehe senin arabanın daha ne pozları var bende, ogün Günay kardeşimle az can çekişmedik o fotoları çekicez diye ama değdi sanırsam, iyi dileklerin için de teşekkürler, sen de inş. kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın :)
Guzel olmus farlarda ;) spoon style spoiler zamani bence hemde CF ;)
İnceden güncelliyelim...
Aracımızın son listesi ve teaser tadında bir foto, yakında komple boya + 99 stop + EK9 CTR arka tampon eki ile devam edeceğim inşallah... Hala rodaj dönemindeyim(2-2,5 hafta oldu hala 900km anca yaptım, yuh :D), akabinde gıdıklamaya devam edicem :)
81mm B16B Pistonlar
Mugen İnce Silindir Contası
Port Polished kapak
XTD Stage 3 Baskı-Balata
XTD %50 Lighter Volan
DC 4-1 Ceramic Header
Aem Dryflow Air Filter + Custom ShortRam (yakında soğuk hava odası yapılacak)
51mm Krom Ara Borular
Koni Yükseklik ve Sertlik Ayarlı Amortisörler
Tein Yaylar
Omni ön-arka hava delikli ve kanallı fren diskleri
Ate balatalar
CF Spoon Elektrikli Ayna
CF Spoon Spoiler
JDM Farlar
16" Spoon Replica Jantlar
König siyah bijonlar
Ve son olarak Kaan( R-13239 ) kankamın günlerce süren uğraşlarından sonra kız gibi bir HB VTi için birebir SS Magnum :) Tekrar tekrar saol kanka...
http://i339.photobucket.com/albums/n...nda/bb30-1.jpg
işte buuuuuu :D kaanda kıyağını yapmış SS altın gibi memlekette :D
maşallah kardeşim çok güzel oldu aracın
nazar değmesin
arkayı biraz daha düşüür:D