kazasız belasız kardeşim...
Printable View
kazasız belasız kardeşim...
Teşekkürler arkadaşlar... Bu arada bu fotoda yaklaşık 2.3mm kalınlığında kir vardı aracın üstünde, kısmetse temiz bir halde önlü arkalı yanlı güzel bir photoshoot yapıcaz :)
son hali harika uğur cum güle güle kullan maşallah :) sesi de süper zaten :)
Saol Gökhan'cım, daha iyileri sizlerin olur inşallah...
Kanka maşallahı var . Hayırlı ugurlu olsun tekrardan :) Kazasız belasız canavara ...
ugrcum canlı gördüm maşallah :)
geçen haftaydı sanırım sanyide gördüm spoomlar çok yakışmış canlı daha güzel gözüküyo kazasız belasız
bizde bi sessizlik vardı uğur ortlarda görünmüyor diyorduk:Dmaşşalaah kazasız belasız.plakalar APP olursa çokta güzel olur;)
maşallah abi kazasız belasız çok şık olmuş teaserle geçiştirme bizi mahrum bırakma :)
Maşallah Maşallah Uğur'um...
her ne kdr kullanamasamda cok guzel bı arac:D rengine hastayımmmmmm :D kazasız belasız kardesım
Elbet birgün sen de kullanabilir hale gelirsin gürselim sıkma canını, olmadı galeriye bir de vti ekle: D
Arkadaşlar çok saolun iyi dilekleriniz için, umarım daha iyileri sizlerin olur :)
Kardeşim çok özeniyo ve karşılığını çok güzel bir şekilde alıyor maşallah.....:icon_tup:
Dahada güzel günlerde kullanırsın inşallah Uğurum:)
Saol kardeşim, sen de inşallah gönlüne göre birşeyler alır yaparsın :)
Masallah kardesim :)
Bana ilk yolladıgında söylediklerimi uygularsan daha da hos olacak :)
uğur maşallah kardeşim çok güzel oldu,zamanla daha güzel olucak inşallah :)
ben daha yeni goruyorum kardesim. gayet gusel bir arac olmus. allah kaza bela vermesin. tekrardan iyi kullanman dilegiyle
Kanka nazar değmesin maşallah çok cici oldu makine.
maşallah son hali çok güzel olmuş