TYPE R ruhluymus ole diyolar![]()
Yok arkadaşlar araç 1.6 ve üstünde Type-R pistonu var sadece...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
hayırlı olsun, kazasız belasız
Saol Renç'cim umarım sen de istediğin aracı yakın zamanda alırsın da ben de sana böyle mesajlar yazma keyfine ulaşırım
Saol Mertcan, daha tanışamadık ama ben zaten çok uzun zamandır senin aracına da hayranım, hayırlı teskereler bu arada
Sorma Selçuk Abi 1 aydır hala nicke karar veremedimVar aklımda 1-2 birşey inşallah yakın zamanda değiştiricez
Hepinize tekrar tekrar iyi dilekleriniz için teşekkürler, umarım bu dileklerinizin 10 katı 100 katı sizin için gerçekleşir![]()
kardeşim maşallah hayırlısı olsun kaza bela vermesin allah (bende mi vtec alsam acep) anladın sen onu sağlam bir nazarlık alalım yoksa bende nazarlıkın :=) bu arada sağlam makına gidiyo yaniii
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)