Hepinize teşekkürler arkadaşlar![]()
Hepinize teşekkürler arkadaşlar![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Uğur'cum kazasız belasızzz maşallah kardeşim.. allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin.. ama lastiklerin havasını ihmal ediyosun baksora akşam akşam iş çıkartıyosun bize
neyse canım her iş ööle olsa keşke.. kulaklaırmızın pası gidiyo hiç olmassa
ha bu arada bence nicki elleme biz seni böyle tanıdık böyle seviyoruz kardeşim
![]()
Baya resim birikti birazcık güncelleme yapayım dedimArabanın son durumuna gelince;
-Tein springs
-Simota Cai
-EK9 CTR Piston
-51mm midpipes
-Otto Slashcut son susturucu
-Jackson's Racing buji kabloları
-Michelin Pilot Exalto PE2(195/50/15) yeni lastikler
Kısmetse ilk para ayarladığımda 2" DC 4-1 ya da Skunk2 emme manifoldu almayı planlıyorum...
Thanks to Löw'üm Yardır'ım
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Olm jantları bana uyuzluğunamı koydunmaşallah ama beyaz sinyal ister hani
jdm spec takılıyosun anladık
hehe kanka 2,5 sene dizel kullandıktan sonra kendimi yürümeye o kadar programlamışım ki ne kadar param varsa hepsini motora yığıyorumLastikleri de artık yol tutamıyorum diye değiştirdim yoksa lastiğe de para harcamıcam düşün
Sinyal de Erol'da var aslında alayım olmadı hehe
![]()
Canım, Uğur'cum, kankacm...
anladım sen...![]()
Hehe hadi bakalım Renç'im, yawrım, ewladım![]()
yürümüyo yürümüyo....
![]()
Saol kardeşim
Ha gayret Tayfun'um seninki de en kısa zamanda çıkar, seninkinin fotoların da yakar inşallah![]()
oooo et et bayağı ağırmış bizim sunrooflar... bir de klima iptali yapıp arka koltukları da sökersen bomba olur![]()
iyi dileklerin için tşk.ben izmirdeyim arabayı temmuzda aldım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)