Bu araçtır muhtemelen sizin gördüğünüzPlakası HB imşi bu arada
![]()
![]()
Bu araçtır muhtemelen sizin gördüğünüzPlakası HB imşi bu arada
![]()
![]()
maşallah kazasız belasız 10 numara duruyor![]()
17 jant da gayet tatminkar duruyor aslinda yandan bakinca yavCoillerin dibini gormedik hala Anil, bas biraz arabayi
![]()
Araba güzel zaten, onu geçtim de... Mekanlar inanılmaz olmuş ya. : ) Gerçekten aşırı beğendim.
Her ne kadar geceleri fotoğraf çekmek için pek tekin yerler gözükmese de, "cesaretinize" ve aracınıza maşaallah. : )
K.
Ön tamponun kenarlarında lastiklere yakın olan yerlerde plastikler var , altta da karter var zaten çok tehlikeli bir durum olmamakla birlikte karter yere inanılmaz yakın , sert bir sekmede falan zarar görebilir haberin olsun , bir de ***** ön tamponda fazla çıkıntı var oraya dikkat et , ben sürttüm mesela saglam da sürtmüşüm sürekli batıyor gözüme![]()
On tampon alti plastigi onceki sahibi kurban etmis zatenAyrica sag sivri burnu da dokunup boyasini dokmusler, rotuslemem lazim
Karter yere 3 parmak falan su an bende, bugun 2-3 kere korumasinin surtme sesini duydum sankiAma kasislerde problem olmaz onu on lastiklerin arasina aliyoruz da; arabanin ortasi bir yere oturursa diye endisedeydim, sorun olacak bir sey yok heralde, iyi bari
![]()
Maşallah Araç Güzel duruyo muhtemelen yapılacak bir şey kalmamış bana göre![]()
Maşallah çok yakışıklı bir araç..güle güle kullanmak nasip olsun..
Jantlar cok yakismis kazasiz belasiz flans taktiniz mi arabaya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)